North Thetford

This residence served to satisfy the Owner’s complex needs to relocate in the region efficiently, economically and expeditiously to a three bedroom, two bath residence. The site was purchased in a challenging real estate market with an existing, converted “A” frame camp home. The design was bound to the tight footprint by pre-existing wetland and zoning constraints. The existing 886 sqft foundation was repaired and reused with only a 150 sqft of allowable increase in footprint.

Foto de salón abierto, contemporáneo, de tamaño medio, sin chimenea, con paredes beige, suelo de madera clara y televisor colgado en la pared —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
Salones con colores similares
Pool House & Wine Cellar
Osprey Oceanfront
Whitney Landmark Lobby
Living Room
Collection of Classics
Midvale Maniaci/Hoke residence
West Longden Ave., Arcadia - Single Family House
Midvale Courtyard House
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.