Next House

A further exploration in small scale living, this project was designed with the explicit idea that quality is better than quantity, and further, that the best way to have a small footprint is to literally have a small footprint. The project takes advantage of its small size to allow the use of higher quality and more advanced construction systems and materials while maintaining on overall modest cost point. Extensive use of properly oriented glazing connects the interior spaces to the landscape and provides a peaceful, quiet, and fine living environment.

Foto de comedor de cocina contemporáneo con suelo de madera oscura —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Fotos en Next House

Comedores con colores similares
Traditional Dining Room
Dunmurry Lane, Private House - Belfast
Tracy Miller
Eclectic Dining Room
Daylesford
West Pond House
Dining room to living room
Neutral Bay House
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.