New Holiday Apartments, The Point, Polzeath

Sited on a former golf driving range, the curved, undulating designed building sits within a hill ridge, complete with a sedum roof and Kebony cladding, discretely blending with the surroundings. The use of high quality natural materials and locally sourced stone anchors the development in its environment.

The bespoke and contemporary south-facing split level apartments provide reverse living accommodation over two floors, with inset balconies on the first floor taking advantage of the views across to Polzeath without compromising privacy.

The apartments were designed to blend in with and complement the surrounding landscape, making the most of a spectacular setting with minimal environmental impact, both in construction and maintenance.

Design & Planning & Landscape by Laurence Associates Image by BRAND TRAIN

—  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
Comedores con colores similares
Rénovation d'un appartement haussmannien
Anbau mit Aussenanlage
27 m2 Paris 11ème
Nassau Road
Ellen Show/Sandy Dining Room
Glenwood Residence
Combination & Renovation of a Fifth Avenue Apartment
Newport Coast
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.