Media Room

Double door separating living room and formal dining room was removed, opening enlarged. Entrance door to the formal dining relocated and one of the chimney breasts removed in order to maximise footprint for new TV/Media Room. New staircase formed to connect Media Room and Kitchen Extension on a lower ground floor.

—  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
Salones con colores similares
Neer to the forest
Urban Cabin Fabio Galeazzo
Green Street
workfolio
Hancock Park Architectural
Colección Madrid
Islington for MA Design
Ballarat Project
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.