Luxury Mid-Century Modern Remodel

Since the living and dining room are a shared space, we wanted to create a sense of separateness as well as openness. To do this, we moved the existing fireplace from the center of the room to the side -- this created two clearly marked zones. Floor to ceiling flat panel cabinets ensure the living and dining rooms stay tidy and organized with the plus side of adding a striking feature wall.

The overall look is mid-century modern, with dashes of neon green, retro artwork, soft grays, and striking wood accents. The living and dining areas are brought tied together nicely with the bright and cheerful accent chairs.

Designed by Chi Renovation & Design who serve Chicago and its surrounding suburbs, with an emphasis on the North Side and North Shore. You'll find their work from the Loop through Lincoln Park, Skokie, Wilmette, and all the way up to Lake Forest.

For more about Chi Renovation & Design, click here: https://www.chirenovation.com/

To learn more about this project, click here: https://www.chirenovation.com/galleries/basement-renovations-living-attics/

Foto de comedor actual, de tamaño medio, abierto, con paredes beige, suelo de madera en tonos medios, chimenea tradicional y marco de chimenea de hormigón —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
A los usuarios que les ha gustado esta foto también les ha gustado
Woodland Preserve Estate
Renovated Georgian
Springlake Ave. Hinsdale Kitchen
Kitchen
Glenview, Il
Highwood Residence 1
North Toronto House
The Knoll Drive House
Comedores con colores similares
Mediterranean Dining Room
Inlet View
East Shore Dr.
Suit for Ten
A|K Design&Development , Infill project Killarney, Calgary
Trim
Bryn Mawr Residence
Fulham, London
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.