Living room toward the kitchen

This view of the addition shows its connection to the original apartment. The addition is long enough to accommodate three seating arrangements. The length of the addition was a result of trying to maximize the 15% allowable square feet. The TV is built into the wall and is treated as if it is a painting.

Foto de salón actual pequeño —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
Salones con colores similares
Prospect
Thoughtful Details Whole House Remodel
Eclectic Living Room
Contemporary Sleek
VANGLO HOUSE | 135 EAST 17TH
Harris House
Southern Living Showcase Home - The Grove, College Grove, TN
Livingroom
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.