Kitchen Remodel Leads to Redefined Spaces and Improved Flow

This first floor remodel not only updated a family’s home, but redefined the spaces and flow between them so the home functions better for this busy family of five. Removing a wall opened the kitchen to the family room and the entire kitchen was completely remodeled with maple cabinets, quartz counters, glass backsplash and an island that can seat the entire family. The kitchen’s desk area was redesigned into additional pantry space, while an existing pantry was redesigned to better accommodate the family’s storage needs, and was enclosed with doors that match the cabinetry. Finally, a new mud room with a charging station greets family members as they enter from the garage and allows them to stash coats, backpacks and sporting goods. A powder room off the mud room also has a completely new look.

Modelo de cocina en L, clásica, de tamaño medio, abierta, con fregadero bajoencimera, armarios con paneles empotrados, puertas de armario de madera oscura, encimera de cuarzo compacto, salpicadero blanco, salpicadero de azulejos de vidrio, electrodomésticos de acero inoxidable, suelo de baldosas de cerámica, una isla, suelo beige y encimeras beige —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
Cocinas con colores similares
Stone Tower & Kitchen Addition
Mixed Metal Makeover
BRF Ohoj, Malmö av Hauschild + Siegel - nominerad till Kasper Salin 2015
DE VERNE II
Patiowohnung
Aspen Residence
NorthSky at Ridgegate
CASTELLO CECONI - INTERNI
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.