Kitchen + Dining + Staircase

Designer, Joel Snayd. Beach house on Tybee Island in Savannah, GA. This two-story beach house was designed from the ground up by Rethink Design Studio -- architecture + interior design. The first floor living space is wide open allowing for large family gatherings. Old recycled beams were brought into the space to create interest and create natural divisions between the living, dining and kitchen. The crisp white butt joint paneling was offset using the cool gray slate tile below foot. The stairs and cabinets were painted a soft gray, roughly two shades lighter than the floor, and then topped off with a Carerra honed marble. Apple red stools, quirky art, and fun colored bowls add a bit of whimsy and fun.

Wall Color: SW extra white 7006
Stair Run Color: BM Sterling 1591
Floor: 6x12 Squall Slate (local tile supplier)

Foto de cocina comedor costera grande de obra con armarios estilo shaker, puertas de armario grises, encimera de mármol, suelo gris, suelo de pizarra y una isla —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto tiene 25 preguntas

Lo que dicen los usuarios:

wendyduffy
wendyduffy se ha añadido esto a wendyduffy's ideas 23 de febrero de 2022

White tongue and groove ceiling with wooden beams to divide spaces

Fotos en Tybee Beach House - Savannah, GA

Cocinas con colores similares
Beach House Southern
Williamsburg Home
McPherson Home
Extensión y reforma integral en Sag Harbor
BLUE ISLAND KITCHEN
New England Coastal
Petit Paradis
Lind
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Houzz utiliza cookies y tecnologías similares para personalizar mi experiencia, ofrecerme contenido relevante y mejorar los productos y servicios de Houzz. Al hacer clic en 'Aceptar' confirmo que estoy de acuerdo con lo antes expuesto, como se describe con más detalle en la Política de cookies de Houzz. Puedo rechazar las cookies no esenciales haciendo clic en 'Gestionar preferencias'.