Islington formal garden and playground

his formal garden was designed to resemble the lines of a cello.
The large lawn is edged in a reclaimed yellow stock brick and laid on edge in a sweeping curve and surrounded by traditional planting and large trees.
To split the garden into two, we used trellis to screen the children’s play area at the rear of the garden from the rest of the outdoor space. The trellis gives a degree of privacy but also allows the children to be visible whilst playing in the rear play area. The play frame was designed and built by Nordland Landscapes based on a wish list from the client’s children.
The brief was to include overhead monkey bars, high enough to be challenging but not high enough to be dangerous, a slide, trapeze bars set far enough apart so as to be able to do tumble turns on and cater for the varying heights of the three children. The client also requested a den or play house to hang out in and play in all-year-round.

Imagen de jardín clásico, de tamaño medio, en verano, en patio trasero, con jardín francés, parque infantil, exposición parcial al sol y adoquines de ladrillo —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
Jardines con colores similares
JARDIN SIGULAR
Farm to Pizza Oven to Pickleball Court
Private-As seen on HGTV Amazing Water Homes
Woodland Gazebo
Exterior Photos
Eagle Ridge Residence
South African Style in Woodside, California
Castro Street
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.