IRCC Raleigh

This was a full remodel, we removed all the walls that separed the kitchen, breakfast room and the entry to make one great room, the bar itselt is 16 feet long, we added a charging station near the garage entry to accomadate cell phones, the cabineta are made out of 100% sustainable bamboo and are curved at the sink and ends. We also added 2 solar tube in the ceiling to add natural light to the room. This is a eco friendly design.

—  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Fotos en IRCC Raleigh

España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.