CONSEJOS

Inchmery Road

The property is located within the Culverley Green Conservation Area. Taking this into consideration, the proposed loft conversion and alterations to the property have been designed to provide one additional bedroom in the loft space and one small bathroom on the split level. The positions of the two Conservation rooflights have been carefully chosen to enhance the internal space, whilst lessening the impact upon the Conservation Area. Due to planning policies affecting the ceiling height and controlling the window arrangement to the bathroom, a high level eaves light was incorporated into the design, allowing natural light to enter the new space and avoids overlooking the neighbour’s property. Furthermore the glazed panel increases the height and the sense of spaciousness

—  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Fotos en Inchmery Road

Diseños residenciales con colores similares
Zook Renovation
Dining area
Einfamilienhaus in vorgefertigter Bauweise
Bouldin Creek Residence
One Oak
Miwa
Truro Cape Cod
New Project
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Houzz utiliza cookies y tecnologías similares para personalizar mi experiencia, ofrecerme contenido relevante y mejorar los productos y servicios de Houzz. Al hacer clic en 'Aceptar' confirmo que estoy de acuerdo con lo antes expuesto, como se describe con más detalle en la Política de cookies de Houzz. Puedo rechazar las cookies no esenciales haciendo clic en 'Gestionar preferencias'.