Houzz Logo Print
  1. Zonas de estar
  2. Salones
  3. Chimenea: Todas las chimeneas

61.814 ideas para salones para visitas con todas las chimeneas

Villa en Playa de Aro
Villa en Playa de Aro
A! Emotional & estudioDOMA! Emotional & estudioDOM
Ejemplo de salón para visitas abierto mediterráneo grande con paredes blancas, todas las chimeneas, marco de chimenea de piedra y suelo beige
Casa SD
Casa SD
Escribano Rosique ArquitectosEscribano Rosique Arquitectos
Imagen de salón para visitas abierto contemporáneo de tamaño medio sin televisor con paredes blancas, suelo de madera clara, todas las chimeneas, marco de chimenea de ladrillo, suelo beige, madera y ladrillo
SAIANS - RESIDENCIA AL BORDE DEL MAR
SAIANS - RESIDENCIA AL BORDE DEL MAR
FreeHand ArquitecturaFreeHand Arquitectura
Foto de salón para visitas abierto tropical grande con paredes beige, suelo de madera clara, todas las chimeneas, marco de chimenea de baldosas y/o azulejos, suelo beige y madera
Fairfax
Fairfax
Duet Design GroupDuet Design Group
This formal living room is anything but stiff. These teal-blue lacquered walls give this front living room a kick of personality that you can see the moment you walk into the house. Photo by Emily Minton Redfield
Cherry Hills
Cherry Hills
Exquisite Kitchen DesignExquisite Kitchen Design
This project was designed by Mikal Otten. Interior design by Beth Armijo (www.armijodesigngroup.com). Photography by Emily Minton Redfield.
Foto de salón para visitas tradicional renovado con todas las chimeneas y alfombra
Lake Front Country Estate
Lake Front Country Estate
Markalunas Architecture GroupMarkalunas Architecture Group
Lake Front Country Estate Living Room, designed by Tom Markalunas, built by Resort Custom Homes. Photography by Rachael Boling.
Imagen de salón para visitas abierto clásico con paredes beige, suelo de madera en tonos medios, todas las chimeneas, marco de chimenea de piedra y televisor colgado en la pared
Chelsea Townhouse renovation
Chelsea Townhouse renovation
Tim Clarke-Payton.comTim Clarke-Payton.com
Tim Clarke-Payton
Ejemplo de salón para visitas cerrado tradicional renovado grande sin televisor con paredes grises, suelo de madera en tonos medios, todas las chimeneas y suelo marrón
ALMADEN
ALMADEN
Jula Cole DesignJula Cole Design
Fully renovated ranch style house. Layout has been opened to provide open concept living. Custom stained beams
Foto de salón para visitas abierto de estilo de casa de campo grande con paredes blancas, suelo de madera clara, todas las chimeneas, marco de chimenea de baldosas y/o azulejos y suelo beige
Salon with Custom Plaster Ceiling
Salon with Custom Plaster Ceiling
dSPACE Studio Ltd, AIAdSPACE Studio Ltd, AIA
This ceiling was designed and detailed by dSPACE Studio. We created a custom plaster mold that was fabricated by a Chicago plaster company and installed and finished on-site.
SouthEnd RowHome Living
SouthEnd RowHome Living
ZeroEnergy DesignZeroEnergy Design
This renovated brick rowhome in Boston’s South End offers a modern aesthetic within a historic structure, creative use of space, exceptional thermal comfort, a reduced carbon footprint, and a passive stream of income. DESIGN PRIORITIES. The goals for the project were clear - design the primary unit to accommodate the family’s modern lifestyle, rework the layout to create a desirable rental unit, improve thermal comfort and introduce a modern aesthetic. We designed the street-level entry as a shared entrance for both the primary and rental unit. The family uses it as their everyday entrance - we planned for bike storage and an open mudroom with bench and shoe storage to facilitate the change from shoes to slippers or bare feet as they enter their home. On the main level, we expanded the kitchen into the dining room to create an eat-in space with generous counter space and storage, as well as a comfortable connection to the living space. The second floor serves as master suite for the couple - a bedroom with a walk-in-closet and ensuite bathroom, and an adjacent study, with refinished original pumpkin pine floors. The upper floor, aside from a guest bedroom, is the child's domain with interconnected spaces for sleeping, work and play. In the play space, which can be separated from the work space with new translucent sliding doors, we incorporated recreational features inspired by adventurous and competitive television shows, at their son’s request. MODERN MEETS TRADITIONAL. We left the historic front facade of the building largely unchanged - the security bars were removed from the windows and the single pane windows were replaced with higher performing historic replicas. We designed the interior and rear facade with a vision of warm modernism, weaving in the notable period features. Each element was either restored or reinterpreted to blend with the modern aesthetic. The detailed ceiling in the living space, for example, has a new matte monochromatic finish, and the wood stairs are covered in a dark grey floor paint, whereas the mahogany doors were simply refinished. New wide plank wood flooring with a neutral finish, floor-to-ceiling casework, and bold splashes of color in wall paint and tile, and oversized high-performance windows (on the rear facade) round out the modern aesthetic. RENTAL INCOME. The existing rowhome was zoned for a 2-family dwelling but included an undesirable, single-floor studio apartment at the garden level with low ceiling heights and questionable emergency egress. In order to increase the quality and quantity of space in the rental unit, we reimagined it as a two-floor, 1 or 2 bedroom, 2 bathroom apartment with a modern aesthetic, increased ceiling height on the lowest level and provided an in-unit washer/dryer. The apartment was listed with Jackie O'Connor Real Estate and rented immediately, providing the owners with a source of passive income. ENCLOSURE WITH BENEFITS. The homeowners sought a minimal carbon footprint, enabled by their urban location and lifestyle decisions, paired with the benefits of a high-performance home. The extent of the renovation allowed us to implement a deep energy retrofit (DER) to address air tightness, insulation, and high-performance windows. The historic front facade is insulated from the interior, while the rear facade is insulated on the exterior. Together with these building enclosure improvements, we designed an HVAC system comprised of continuous fresh air ventilation, and an efficient, all-electric heating and cooling system to decouple the house from natural gas. This strategy provides optimal thermal comfort and indoor air quality, improved acoustic isolation from street noise and neighbors, as well as a further reduced carbon footprint. We also took measures to prepare the roof for future solar panels, for when the South End neighborhood’s aging electrical infrastructure is upgraded to allow them. URBAN LIVING. The desirable neighborhood location allows the both the homeowners and tenant to walk, bike, and use public transportation to access the city, while each charging their respective plug-in electric cars behind the building to travel greater distances. OVERALL. The understated rowhouse is now ready for another century of urban living, offering the owners comfort and convenience as they live life as an expression of their values. Eric Roth Photo
Parker Project
Parker Project
Stephanie Alegre InteriorsStephanie Alegre Interiors
Casual yet refined family room with custom built-in, custom fireplace, wood beam, custom storage, picture lights. Natural elements.
Diseño de salón para visitas abierto marinero extra grande con paredes blancas, todas las chimeneas, marco de chimenea de piedra y suelo de madera en tonos medios
Home Addition
Home Addition
L Marie Interior DesignL Marie Interior Design
Clients' first home and there forever home with a family of four and in laws close, this home needed to be able to grow with the family. This most recent growth included a few home additions including the kids bathrooms (on suite) added on to the East end, the two original bathrooms were converted into one larger hall bath, the kitchen wall was blown out, entrying into a complete 22'x22' great room addition with a mudroom and half bath leading to the garage and the final addition a third car garage. This space is transitional and classic to last the test of time.
OLD NOYAC PATH
OLD NOYAC PATH
Blue Ocean DesignBlue Ocean Design
Ejemplo de salón para visitas abierto costero grande sin televisor con paredes blancas, todas las chimeneas, suelo de madera oscura, marco de chimenea de baldosas y/o azulejos, suelo marrón y alfombra
Peachtree Corners Residence
Peachtree Corners Residence
Regas InteriorsRegas Interiors
Woodie Williams
Foto de salón para visitas cerrado clásico renovado grande sin televisor con paredes grises, todas las chimeneas, suelo de madera oscura, marco de chimenea de metal y suelo marrón
Great Room
Great Room
Forte Building Group, LLCForte Building Group, LLC
Garett & Carrie Buell of Studiobuell / studiobuell.com
Foto de salón para visitas abierto de estilo de casa de campo con paredes blancas, suelo de madera oscura, todas las chimeneas, suelo marrón y marco de chimenea de piedra
Candy Land House
Candy Land House
Alison Kandler Interior DesignAlison Kandler Interior Design
Modelo de salón para visitas bohemio grande con suelo de baldosas de cerámica, todas las chimeneas, televisor colgado en la pared, suelo verde y papel pintado
Catalina Plus Model
Catalina Plus Model
Hallmark HomesHallmark Homes
Doug Peterson Photography
Modelo de salón para visitas clásico renovado sin televisor con paredes blancas, suelo de madera clara, todas las chimeneas y alfombra
Springs Ranch
Springs Ranch
Miller-Roodell Architects LtdMiller-Roodell Architects Ltd
Foto de salón para visitas rústico con paredes grises, todas las chimeneas y alfombra
Neutral Living Room
Neutral Living Room
Jeanne Campana DesignJeanne Campana Design
Sophisticated Neutral Living Room - Long Island, New York Interior Design: Jeanne Campana Design - www.jeannecampanadesign.com
Foto de salón para visitas cerrado tradicional de tamaño medio con suelo de madera oscura, todas las chimeneas, marco de chimenea de piedra, televisor colgado en la pared y paredes grises
Isokern Standard Fireplace
Isokern Standard Fireplace
Earthcore IndustriesEarthcore Industries
Builder: Ellen Grasso and Sons LLC
Modelo de salón para visitas abierto clásico renovado grande con paredes beige, suelo de madera oscura, todas las chimeneas, marco de chimenea de piedra, televisor colgado en la pared y suelo marrón

61.814 ideas para salones para visitas con todas las chimeneas

1
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Houzz utiliza cookies y tecnologías similares para personalizar mi experiencia, ofrecerme contenido relevante y mejorar los productos y servicios de Houzz. Al hacer clic en 'Aceptar' confirmo que estoy de acuerdo con lo antes expuesto, como se describe con más detalle en la Política de cookies de Houzz. Puedo rechazar las cookies no esenciales haciendo clic en 'Gestionar preferencias'.