Houzz Logo Print
  1. Recibidores y pasillos
  2. Color del suelo: Gris

34 ideas para recibidores y pasillos naranjas con suelo gris

Ojai Farmhouse
Ojai Farmhouse
sherrij18sherrij18
Ejemplo de recibidores y pasillos campestres con paredes azules, suelo de cemento, suelo gris y cuadros
Atherton, CA / Art Installation
Atherton, CA / Art Installation
Laurie GhielmettiLaurie Ghielmetti
Andre Bernard Photography
Imagen de recibidores y pasillos contemporáneos grandes con paredes beige, suelo gris, suelo de piedra caliza y cuadros
Celo Residence
Celo Residence
Samsel ArchitectsSamsel Architects
This mountain modern cabin is located in the mountains adjacent to an organic farm overlooking the South Toe River. The highest portion of the property offers stunning mountain views, however, the owners wanted to minimize the home’s visual impact on the surrounding hillsides. The house was located down slope and near a woodland edge which provides additional privacy and protection from strong northern winds.
Paradise Valley Project #3
Paradise Valley Project #3
Riverbend BuildersRiverbend Builders
Ejemplo de recibidores y pasillos rurales de tamaño medio con paredes blancas, suelo de cemento y suelo gris
Апарт-отель "4rooms"
Апарт-отель "4rooms"
Анастасия НестероваАнастасия Нестерова
Foto de recibidores y pasillos urbanos de tamaño medio con paredes rojas, suelo de baldosas de cerámica y suelo gris
Квартира 102 м² в Мытищах
Квартира 102 м² в Мытищах
Студия дизайна интерьеров e2-artСтудия дизайна интерьеров e2-art
Фотограф Юрий Гришко
Ejemplo de recibidores y pasillos actuales de tamaño medio con paredes beige, suelo de baldosas de porcelana y suelo gris
Dining Rooms
Dining Rooms
Juxtapose DesignsJuxtapose Designs
Foto de recibidores y pasillos eclécticos de tamaño medio con parades naranjas, suelo de baldosas de cerámica y suelo gris
Modern with a splash of fun
Modern with a splash of fun
Ramsey Engler LTDRamsey Engler LTD
Imagen de recibidores y pasillos bohemios con paredes multicolor y suelo gris
Private Residence
Private Residence
Beere Building ProductsBeere Building Products
Modelo de recibidores y pasillos rurales de tamaño medio con paredes marrones y suelo gris
The Lazy Hare boutique
The Lazy Hare boutique
BRAVE BOUTIQUE LTDBRAVE BOUTIQUE LTD
This is the entrance stairway leading to the upstairs lounge. Th cast iron bull head in the alcove is rusted and the handrail is from a fallen oak on the land. The flagstones are the original from the old cow shed.
Italian Masterpiece Top 10 Architects in North Carolina
Italian Masterpiece Top 10 Architects in North Carolina
Fratantoni Design / Residential ArchitectsFratantoni Design / Residential Architects
Brought to you by the top 10 architects in North Carolina at Fratantoni Design, this stunning Italian Masterpiece has it all when it comes to home architecture. We call this level of design, architect architecture because it is truly inspired. We love the arches, gallery wall, marble and wood floors, and custom wall sconces to name a few of our favorite architectural design elements. Plus, did you spot all of that custom millwork and molding? Wow. Contact the top Charlotte Architects today and see how easy it is to work with the best architectural design firm for custom homes in North Carolina.
MAISONETTE IN NOTTING HILL
MAISONETTE IN NOTTING HILL
Francesco Pierazzi ArchitectsFrancesco Pierazzi Architects
The property is a maisonette arranged on upper ground and first floor levels, is set within a 1980s terrace overlooking a similar development designed in 1976 by Sir Terry Farrell and Sir Nicholas Grimshaw. The client wanted to convert the steep roofspace into additional accommodations and to reconfigure the existing house to improve the neglected interiors. Once again our approach adopts a phenomenological strategy devised to stimulate the bodies of the users when negotiating different spaces, whether ascending or descending. Everyday movements around the house generate an enhanced choreography that transforms static spaces into a dynamic experience. The reconfiguration of the middle floor aims to reduce circulation space in favour of larger bedrooms and service facilities. While the brick shell of the house is treated as a blank volume, the stairwell, designed as a subordinate space within a primary volume, is lined with birch plywood from ground to roof level. Concurrently the materials of seamless grey floors and white vertical surfaces, are reduced to the minimum to enhance the natural property of the timber in its phenomenological role. With a strong conceptual approach the space can be handed over to the owner for appropriation and personalisation.
The Quarry Side House
The Quarry Side House
Totem Studio ArchitectsTotem Studio Architects
Carefully orientated and sited on the edge of small plateau this house looks out across the rolling countryside of North Canterbury. The 3-bedroom rural family home is an exemplar of simplicity done with care and precision. Tucked in alongside a private limestone quarry with cows grazing in the distance the choice of materials are intuitively natural and implemented with bare authenticity. Oiled random width cedar weatherboards are contemporary and rustic, the polished concrete floors with exposed aggregate tie in wonderfully to the adjacent limestone cliffs, and the clean folded wall to roof, envelopes the building from the sheltered south to the amazing views to the north. Designed to portray purity of form the outer metal surface provides enclosure and shelter from the elements, while its inner face is a continuous skin of hoop pine timber from inside to out. The hoop pine linings bend up the inner walls to form the ceiling and then soar continuous outward past the full height glazing to become the outside soffit. The bold vertical lines of the panel joins are strongly expressed aligning with windows and jambs, they guild the eye up and out so as you step in through the sheltered Southern entrances the landscape flows out in front of you. Every detail required careful thought in design and craft in construction. As two simple boxes joined by a glass link, a house that sits so beautifully in the landscape was deceptively challenging, and stands as a credit to our client passion for their new home & the builders craftsmanship to see it though, it is a end result we are all very proud to have been a part of.
Réalisations récentes
Réalisations récentes
L' Artisan PeintreL' Artisan Peintre
L' Artisan Peintre
Modelo de recibidores y pasillos contemporáneos extra grandes con paredes rojas y suelo gris
PROJECT 50
PROJECT 50
Allchin BuildersAllchin Builders
Imagen de recibidores y pasillos minimalistas grandes con paredes blancas, suelo de cemento y suelo gris
Unsere Projekte
Unsere Projekte
TUENNISSENTUENNISSEN
Diseño de recibidores y pasillos minimalistas de tamaño medio con paredes blancas, suelo de piedra caliza y suelo gris
Квартира в Кожухово
Квартира в Кожухово
Кирсанова Валерия, дизайн-студия ФорстильКирсанова Валерия, дизайн-студия Форстиль
В коридоре опять обыграна природная тема
Imagen de recibidores y pasillos contemporáneos de tamaño medio con parades naranjas, suelo de bambú y suelo gris
Luxury Home, La Misere, Seychelles
Luxury Home, La Misere, Seychelles
Studio AgeliStudio Ageli
From the very first site visit the vision has been to capture the magnificent view and find ways to frame, surprise and combine it with movement through the building. This has been achieved in a Picturesque way by tantalising and choreographing the viewer’s experience. The public-facing facade is muted with simple rendered panels, large overhanging roofs and a single point of entry, taking inspiration from Katsura Palace in Kyoto, Japan. Upon entering the cavernous and womb-like space the eye is drawn to a framed view of the Indian Ocean while the stair draws one down into the main house. Below, the panoramic vista opens up, book-ended by granitic cliffs, capped with lush tropical forests. At the lower living level, the boundary between interior and veranda blur and the infinity pool seemingly flows into the ocean. Behind the stair, half a level up, the private sleeping quarters are concealed from view. Upstairs at entrance level, is a guest bedroom with en-suite bathroom, laundry, storage room and double garage. In addition, the family play-room on this level enjoys superb views in all directions towards the ocean and back into the house via an internal window. In contrast, the annex is on one level, though it retains all the charm and rigour of its bigger sibling. Internally, the colour and material scheme is minimalist with painted concrete and render forming the backdrop to the occasional, understated touches of steel, timber panelling and terrazzo. Externally, the facade starts as a rusticated rougher render base, becoming refined as it ascends the building. The composition of aluminium windows gives an overall impression of elegance, proportion and beauty. Both internally and externally, the structure is exposed and celebrated.
T様邸リノベーション
T様邸リノベーション
株式会社空間計画株式会社空間計画
リビングに続く廊下です。 ドアがモダンな雰囲気を演出してくれています。
Foto de recibidores y pasillos pequeños con paredes blancas, suelo vinílico, suelo gris, papel pintado y papel pintado
Red Valentino Store - Shenzen China - SB 135 136 - retail
Red Valentino Store - Shenzen China - SB 135 136 - retail
Ollin StoneOllin Stone
We like to think of marble agglomerate as a modern Venetian terrazzo that, thanks to its great style and performance, is the perfect solution for an endless array of projects, from the retail outlets of major fashion houses to prestigious business offices around the world, as well as for the exterior cladding for entire buildings. Constant investment in technology throughout the production process ensures certified high standards of quality, and our high level of production capacity.

34 ideas para recibidores y pasillos naranjas con suelo gris

1
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Houzz utiliza cookies y tecnologías similares para personalizar mi experiencia, ofrecerme contenido relevante y mejorar los productos y servicios de Houzz. Al hacer clic en 'Aceptar' confirmo que estoy de acuerdo con lo antes expuesto, como se describe con más detalle en la Política de cookies de Houzz. Puedo rechazar las cookies no esenciales haciendo clic en 'Gestionar preferencias'.