Houzz Logo Print
  1. Recibidores y pasillos
  2. Color del suelo: Marrón

4.750 ideas para recibidores y pasillos marrones con suelo marrón

Flooring
Flooring
Phoenix Hardwood FloorsPhoenix Hardwood Floors
Ejemplo de recibidores y pasillos tradicionales renovados de tamaño medio con paredes blancas, suelo de madera en tonos medios, suelo marrón y iluminación
West Quebec
West Quebec
Two Fold InteriorsTwo Fold Interiors
Modelo de recibidores y pasillos rústicos pequeños con paredes beige, suelo de madera en tonos medios y suelo marrón
Mercer Island Farmhouse Modern
Mercer Island Farmhouse Modern
RW Anderson HomesRW Anderson Homes
Ejemplo de recibidores y pasillos campestres grandes con paredes blancas, suelo de madera oscura, suelo marrón y cuadros
Paradise Island Custom Home
Paradise Island Custom Home
Babb Custom HomesBabb Custom Homes
Scott Smallin
Foto de recibidores y pasillos clásicos de tamaño medio con paredes beige, suelo de madera oscura y suelo marrón
Isle of Palms Beach House
Isle of Palms Beach House
HEIDI WALKER INTERIOR DESIGNHEIDI WALKER INTERIOR DESIGN
Walter Elliott Photography
Ejemplo de recibidores y pasillos marineros de tamaño medio con paredes blancas, suelo de madera en tonos medios, suelo marrón y iluminación
Greeting Area
Greeting Area
Divine Custom HomesDivine Custom Homes
Photos by SpaceCrafting
Ejemplo de recibidores y pasillos tradicionales renovados con paredes blancas, suelo de madera oscura y suelo marrón
Decoración Pozuelo
Decoración Pozuelo
Mexid InteriorismoMexid Interiorismo
Creamos un jardín debajo de la escalera de estructura de hierro, para dar calidez, armonía y vida. Combinamos los alistonados de madera en 3 zonas de la vivienda para crear conexión entre los espacios.
Pine Lake - Private Lakeside Wisconsin Resort Home
Pine Lake - Private Lakeside Wisconsin Resort Home
Vetter ArchitectsVetter Architects
The owners requested a Private Resort that catered to their love for entertaining friends and family, a place where 2 people would feel just as comfortable as 42. Located on the western edge of a Wisconsin lake, the site provides a range of natural ecosystems from forest to prairie to water, allowing the building to have a more complex relationship with the lake - not merely creating large unencumbered views in that direction. The gently sloping site to the lake is atypical in many ways to most lakeside lots - as its main trajectory is not directly to the lake views - allowing for focus to be pushed in other directions such as a courtyard and into a nearby forest. The biggest challenge was accommodating the large scale gathering spaces, while not overwhelming the natural setting with a single massive structure. Our solution was found in breaking down the scale of the project into digestible pieces and organizing them in a Camp-like collection of elements: - Main Lodge: Providing the proper entry to the Camp and a Mess Hall - Bunk House: A communal sleeping area and social space. - Party Barn: An entertainment facility that opens directly on to a swimming pool & outdoor room. - Guest Cottages: A series of smaller guest quarters. - Private Quarters: The owners private space that directly links to the Main Lodge. These elements are joined by a series green roof connectors, that merge with the landscape and allow the out buildings to retain their own identity. This Camp feel was further magnified through the materiality - specifically the use of Doug Fir, creating a modern Northwoods setting that is warm and inviting. The use of local limestone and poured concrete walls ground the buildings to the sloping site and serve as a cradle for the wood volumes that rest gently on them. The connections between these materials provided an opportunity to add a delicate reading to the spaces and re-enforce the camp aesthetic. The oscillation between large communal spaces and private, intimate zones is explored on the interior and in the outdoor rooms. From the large courtyard to the private balcony - accommodating a variety of opportunities to engage the landscape was at the heart of the concept. Overview Chenequa, WI Size Total Finished Area: 9,543 sf Completion Date May 2013 Services Architecture, Landscape Architecture, Interior Design
Great Neighborhood Homes
Great Neighborhood Homes
Great Neighborhood HomesGreat Neighborhood Homes
Photography by VHT
Foto de recibidores y pasillos clásicos renovados con paredes beige y suelo marrón
Coral Gables Organic Modern Renovation
Coral Gables Organic Modern Renovation
DIDA HomeDIDA Home
Upon entering the Coral Gables home, you are welcomed with different shades of earthy tones. Our client requested to remain faithful to the same palette of nature-like colors throughout the home. The flooring is not really wood; it's porcelain tile in a wood grain, which is great and easy to maintain. The walls feature our specialty wood wall paneling to give the room more dimension.
Refinished Wood Floor Projects
Refinished Wood Floor Projects
The Flooring Guy LLCThe Flooring Guy LLC
Finished red oak floors stained Rosewood
Ejemplo de recibidores y pasillos tradicionales renovados de tamaño medio con paredes blancas, suelo de madera en tonos medios y suelo marrón
Cabinet Selections
Cabinet Selections
Mikes Lighting & Cabinet Center, LLCMikes Lighting & Cabinet Center, LLC
Foto de recibidores y pasillos de estilo de casa de campo de tamaño medio con paredes beige, suelo vinílico y suelo marrón
Private Residence in British Colonial style
Private Residence in British Colonial style
Equilibrium Interior Design IncEquilibrium Interior Design Inc
Craig Denis Photography
Ejemplo de recibidores y pasillos tradicionales grandes con suelo de madera oscura, paredes beige y suelo marrón
Farinelli Construction Inc
Farinelli Construction Inc
Farinelli Construction, Inc.Farinelli Construction, Inc.
Gallery Hall with glass pocket doors to mudroom area
Imagen de recibidores y pasillos clásicos con paredes beige, suelo de madera en tonos medios y suelo marrón
Hamptons Beach House
Hamptons Beach House
aamodt / plumb architectsaamodt / plumb architects
Water-jet cut metal screens create intricate shadow patterns throughout the day. Photo by Eduard Hueber
Modelo de recibidores y pasillos costeros con suelo de madera en tonos medios, paredes marrones y suelo marrón
Modern Farmhouse Full Remodel -  Addition
Modern Farmhouse Full Remodel - Addition
G Family, Inc.G Family, Inc.
Imagen de recibidores y pasillos campestres grandes con paredes blancas, suelo de madera en tonos medios y suelo marrón
Reclaimed Barn Tiles and Wall Planks
Reclaimed Barn Tiles and Wall Planks
Plantation Reclaimed Inc.Plantation Reclaimed Inc.
Imagen de recibidores y pasillos eclécticos de tamaño medio con paredes marrones, suelo de madera oscura y suelo marrón
Darien Peninsula Home
Darien Peninsula Home
Michael LoBuglio ArchitectsMichael LoBuglio Architects
Foto de recibidores y pasillos marineros de tamaño medio con paredes grises, suelo de madera oscura y suelo marrón
Victorian Country House
Victorian Country House
Laura Passey Interiors  LtdLaura Passey Interiors Ltd
Traditional Main Hall
Diseño de recibidores y pasillos clásicos grandes con paredes azules, suelo de madera en tonos medios, suelo marrón y panelado
Pine Lake - Private Lakeside Wisconsin Resort Home
Pine Lake - Private Lakeside Wisconsin Resort Home
Vetter ArchitectsVetter Architects
The owners requested a Private Resort that catered to their love for entertaining friends and family, a place where 2 people would feel just as comfortable as 42. Located on the western edge of a Wisconsin lake, the site provides a range of natural ecosystems from forest to prairie to water, allowing the building to have a more complex relationship with the lake - not merely creating large unencumbered views in that direction. The gently sloping site to the lake is atypical in many ways to most lakeside lots - as its main trajectory is not directly to the lake views - allowing for focus to be pushed in other directions such as a courtyard and into a nearby forest. The biggest challenge was accommodating the large scale gathering spaces, while not overwhelming the natural setting with a single massive structure. Our solution was found in breaking down the scale of the project into digestible pieces and organizing them in a Camp-like collection of elements: - Main Lodge: Providing the proper entry to the Camp and a Mess Hall - Bunk House: A communal sleeping area and social space. - Party Barn: An entertainment facility that opens directly on to a swimming pool & outdoor room. - Guest Cottages: A series of smaller guest quarters. - Private Quarters: The owners private space that directly links to the Main Lodge. These elements are joined by a series green roof connectors, that merge with the landscape and allow the out buildings to retain their own identity. This Camp feel was further magnified through the materiality - specifically the use of Doug Fir, creating a modern Northwoods setting that is warm and inviting. The use of local limestone and poured concrete walls ground the buildings to the sloping site and serve as a cradle for the wood volumes that rest gently on them. The connections between these materials provided an opportunity to add a delicate reading to the spaces and re-enforce the camp aesthetic. The oscillation between large communal spaces and private, intimate zones is explored on the interior and in the outdoor rooms. From the large courtyard to the private balcony - accommodating a variety of opportunities to engage the landscape was at the heart of the concept. Overview Chenequa, WI Size Total Finished Area: 9,543 sf Completion Date May 2013 Services Architecture, Landscape Architecture, Interior Design

4.750 ideas para recibidores y pasillos marrones con suelo marrón

1
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Houzz utiliza cookies y tecnologías similares para personalizar mi experiencia, ofrecerme contenido relevante y mejorar los productos y servicios de Houzz. Al hacer clic en 'Aceptar' confirmo que estoy de acuerdo con lo antes expuesto, como se describe con más detalle en la Política de cookies de Houzz. Puedo rechazar las cookies no esenciales haciendo clic en 'Gestionar preferencias'.