Houzz Logo Print
  1. Recibidores y pasillos
  2. Material del suelo: Madera en tonos medios

197 ideas para recibidores y pasillos azules con suelo de madera en tonos medios

Interior close up
Interior close up
The Fish GalleryThe Fish Gallery
This design has a natural look of white sand substrate, rocks, plants and driftwood which allows the brightly colored fish stand out.
Ejemplo de recibidores y pasillos tradicionales renovados grandes con paredes amarillas, suelo de madera en tonos medios y suelo marrón
Modern House
Modern House
Element Design GroupElement Design Group
Diseño de recibidores y pasillos actuales de tamaño medio con paredes blancas, suelo de madera en tonos medios y suelo marrón
Bridge lighting
Bridge lighting
186 Lighting Design Group - Gregg Mackell186 Lighting Design Group - Gregg Mackell
This home's bridge was illuminated from a lensed linear in-floor light strip to keep the ceiling clean. From the exterior, warm glows reflect off the wood ceiling from an invisible source. When crossing the bridge the singular linear source creates an unexpected connection between the master wing and the main house. Architect:Tom Cole of Points West Architecture and Land Group, Vail, Colorado Interiors: Robyn Scott Interiors Key Words: Bridge, Lighting, Bridge Lighting, Contemporary Lighting, mountain contemporary lighting, lighting design, professional lighting design, professional lighting designer lighting, lighting designer, wood ceiling lighting,light wash, light, modern, mountain contemporary, mountain contemporary, mountain contemporary, modern lighting, modern floor lighting, modern bridge lighting, contemporary bridge lighting, hallway lighting, contemporary hall lighting, contemporary hallway lighting, modern bridge, contemporary bridge, contemporary bridge lighting
Villanova Residence - butler's pantry
Villanova Residence - butler's pantry
Archer & Buchanan Architecture, Ltd.Archer & Buchanan Architecture, Ltd.
Photographer: Tom Crane
Modelo de recibidores y pasillos tradicionales grandes con paredes azules y suelo de madera en tonos medios
casa via Dezza
casa via Dezza
UserUser
Diseño de recibidores y pasillos actuales de tamaño medio con paredes multicolor, suelo de madera en tonos medios, suelo marrón y cuadros
Signature Series Doors
Signature Series Doors
Renew Doors and Closets LLCRenew Doors and Closets LLC
Diseño de recibidores y pasillos campestres pequeños con paredes beige, suelo de madera en tonos medios y suelo marrón
Mountain Residence
Mountain Residence
Urbane DesignUrbane Design
Ejemplo de recibidores y pasillos de estilo de casa de campo con paredes marrones, suelo de madera en tonos medios, suelo marrón y cuadros
Timberframe Renovation
Timberframe Renovation
HAYNES & GARTHWAITE ARCHITECTSHAYNES & GARTHWAITE ARCHITECTS
Greg Hubbard Photography
Modelo de recibidores y pasillos clásicos de tamaño medio con paredes verdes y suelo de madera en tonos medios
Hallway
Hallway
Co-lab ArchitectureCo-lab Architecture
www.kithaselden.com
Ejemplo de recibidores y pasillos tradicionales de tamaño medio con paredes azules, suelo de madera en tonos medios y suelo marrón
Victoria St, St Kilda Reno
Victoria St, St Kilda Reno
Kit Haselden Photography Pty LtdKit Haselden Photography Pty Ltd
Kit Haselden Photography
Imagen de recibidores y pasillos tradicionales de tamaño medio con paredes azules, suelo de madera en tonos medios y iluminación
Manhattan Duplex Penthouse
Manhattan Duplex Penthouse
Paris K Interior DesignParis K Interior Design
Residential New York City, NY Duplex Penthouse Corridor library with high arched windows. White and wood flooring. Photography: Costa Picadas, Paris Kostopoulos
Ardmore Avenue
Ardmore Avenue
David Watson ArchitectsDavid Watson Architects
New custom house in the Tree Section of Manhattan Beach, California. Custom built and interior design by Titan&Co. Modern Farmhouse
Modelo de recibidores y pasillos campestres pequeños con paredes blancas y suelo de madera en tonos medios
Noe Valley Two
Noe Valley Two
Amoroso DesignAmoroso Design
Ejemplo de recibidores y pasillos clásicos con paredes beige, suelo de madera en tonos medios y suelo marrón
Pokrovskiy apartment
Pokrovskiy apartment
S-StudioS-Studio
Imagen de recibidores y pasillos tradicionales pequeños con paredes azules, suelo de madera en tonos medios, suelo multicolor y ladrillo
Rénovation colorée pour cet appartement - Projet Rocher
Rénovation colorée pour cet appartement - Projet Rocher
Mon Concept HabitationMon Concept Habitation
Les propriétaires ont voulu créer une atmosphère poétique et raffinée. Le contraste des couleurs apporte lumière et caractère à cet appartement. Nous avons rénové tous les éléments d'origine de l'appartement.
Southern Parisian
Southern Parisian
The Guest House Studio, ASIDThe Guest House Studio, ASID
Foto de recibidores y pasillos tradicionales renovados grandes con paredes azules, suelo de madera en tonos medios y suelo marrón
Harbor View
Harbor View
Hutker ArchitectsHutker Architects
Diseño de recibidores y pasillos marineros con paredes azules, suelo de madera en tonos medios y suelo marrón
Treetops House
Treetops House
Specht ArchitectsSpecht Architects
Treetops House The Treetops House is a renovation and major expansion of a 1955 suburban ranch house. The project presented some interesting questions of preservation vs change, as well as a compelling story of dealing with a challenging (and ultimately rewarding) site. The original house was very typical for its time and place—a sprawling single-story, fairly nondescript affair that had small windows, and was clad entirely in Texas limestone. Our challenge was to turn this into a modern house that was open, bright, and inviting, while not completely obliterating all traces of what had existed before. Part of our philosophy is that elements of the history of a place be retained and incorporated into any new design. There are characteristics of almost any design, regardless of how banal, that embody memories and a sense of neighborhood. We feel that preserving these adds depth to any new intervention. With the Treetops House, we largely maintained the entire limestone perimeter wall, and used it as a heavy plinth on which a new second level was added. The new upper level features large frameless glass windows and is filled with light. The interior was opened up to create double-height spaces that bring this light from above and into the center of the house. The new composition is one which is clearly of its time, but also respects and reflects the time and place in which the original house was created. The house is on a site that straddles a fault in the limestone base strata below. Water continuously flows up through this fault and flows out onto the property. The original 1955 house featured a foundation with extremely deep concrete piers that allowed the house to bear on more stable strata far below the surface. Given that building new piers was cost-prohibitive, we did not expand the house’s footprint at all, but cantilevered the new second level out from the existing structure. This strategy not only allowed for the house to be within budget, but also gave it a distinctive dynamic expression. The different materials and profiles of the first and second floors emphasize the house’s horizontality and create another kind stratum that is visual and expressive. Inside the house, a double-height entry hall features stairs that lead up to the second-level main living space. The perimeter of this space is made up of frameless glass is set atop a continuous planter wall that provides a green foreground to the treescape beyond. Large overhangs provide shade at all times of the day, and the surrounding cladding of charred cypress prevents glare and adds a textural counterpoint. Other features include a large kitchen with countertop-height serving windows that open out onto a pool terrace and entertaining area, as well as unique built-in storage and display elements.Landscaping is entirely comprised of native grasses and other low-maintenance plantings. Architect: Specht Architects Contractor: Spencer Construction Photography: Casey Dunn
Lakehouse Total Transformation
Lakehouse Total Transformation
Corinthian Fine HomesCorinthian Fine Homes
These homeowners requested a complete makeover of their dated lake house with an open floor plan that allowed for entertaining while enjoying the beautiful views of the lake from the kitchen and family room. We proposed taking out a loft area over the kitchen to open the space. This required moving the location of the stairs to access the basement bedrooms and moving the laundry and guest bath to new locations, which created improved flow of traffic. Each bathroom received a complete facelift complete with the powder bath taking a more polished finish for the lone female of the house to enjoy. We also painted the ceiling on the main floor, while leaving the beams stained to modernize the space. The renovation surpassed the goals and vision of the homeowner and allowed for a view of the lake the homeowner stated she never even knew she had.
Umbau Haus S, Ratingen
Umbau Haus S, Ratingen
Philip Kistner FotografiePhilip Kistner Fotografie
Fotos: © Philip Kistner Architektur: Lücker Beckmann Architekten, Ratingen
Foto de recibidores y pasillos clásicos de tamaño medio con paredes azules, suelo de madera en tonos medios y cuadros

197 ideas para recibidores y pasillos azules con suelo de madera en tonos medios

1
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Houzz utiliza cookies y tecnologías similares para personalizar mi experiencia, ofrecerme contenido relevante y mejorar los productos y servicios de Houzz. Al hacer clic en 'Aceptar' confirmo que estoy de acuerdo con lo antes expuesto, como se describe con más detalle en la Política de cookies de Houzz. Puedo rechazar las cookies no esenciales haciendo clic en 'Gestionar preferencias'.