Humphrey House

The architecture of this mid-century ranch in Portland’s West Hills oozes modernism’s core values. We wanted to focus on areas of the home that didn’t maximize the architectural beauty. The Client—a family of three, with Lucy the Great Dane, wanted to improve what was existing and update the kitchen and Jack and Jill Bathrooms, add some cool storage solutions and generally revamp the house.

We totally reimagined the entry to provide a “wow” moment for all to enjoy whilst entering the property. A giant pivot door was used to replace the dated solid wood door and side light.

We designed and built new open cabinetry in the kitchen allowing for more light in what was a dark spot. The kitchen got a makeover by reconfiguring the key elements and new concrete flooring, new stove, hood, bar, counter top, and a new lighting plan.

Our work on the Humphrey House was featured in Dwell Magazine.

Ejemplo de salón abierto, vintage, grande, sin televisor, con paredes blancas, suelo de madera clara, todas las chimeneas, marco de chimenea de piedra y suelo beige —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

barbara_vangorp
barbara van gorp se ha añadido esto a barbara's ideas 26 de febrero de 2021

ceiling with wall/light of windows and rug

msl1333
Matt Levine se ha añadido esto a Levine Moss project (Matt) 20 de enero de 2021

really like plants; creative storage/bookshelf

Salones con colores similares
Eine Bulthaup Küche für ein Architektenhaus in der Nähe von Oxford
Lower Manhattan
SYDNEY SKYHOME
Fortson Avenue
Camp Hill Residence
49 Orr Avenue
north of montana
Vade Studio - Calle Bretón de los Herreros (Madrid)
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.