Hudson River Park

Across from Hudson River Park, the Classic 7 pre-war apartment had not renovated in over 50 years. The new owners, a young family with two kids, desired to open up the existing closed in spaces while keeping some of the original, classic pre-war details. Dark, dimly-lit corridors and clustered rooms that were a detriment to the brilliant natural light and expansive views the existing apartment inherently possessed, were demolished to create a new open plan for a more functional style of living. Custom charcoal stained white oak herringbone floors were laid throughout the space. The dark blue lacquered kitchen cabinets provide a sharp contrast to the otherwise neutral colored space. A wall unit in the same blue lacquer floats on the wall in the Den.

Ejemplo de sala de estar actual, sin chimenea, con paredes blancas, suelo de madera oscura, televisor colgado en la pared y suelo marrón —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
Salas de estar con colores similares
Pasadena Custom Home
Rock Ridge
Llewellyn House
Contemporary Family Room
Modern Wohnzimmer
Crow's Nest Cottage
ARDEO™ ABODE
Modern Farmhouse
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.