House in Somerton, Somerset

This garden room replaces an existing conservatory. Unlike the conservatory, the new extension can be used all year round - it is both light and well insulated - and does not suffer from noise when it rains. A glazed lantern (or cupola) allows light to reach the existing dining room (to which the garden room connects) and upon opening the automated windows, quickly removes unwanted warm air. Windows on three sides provide views of the terraced garden beyond. The building is formed with a Somerset Blue Lias stone base, rendered masonry and a traditional lead rolled roof.

Modelo de salón cerrado y abovedado, clásico, pequeño, con paredes beige, moqueta y piedra —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto tiene 6 preguntas

Lo que dicen los usuarios:

kay_wilson80
Kay Wilson se ha añadido esto a Kay's Ideas 3 de agosto de 2020

windows and blinds and half wall white everywhere

Salones con colores similares
KITCHEN DEN
Open Spaces
Loft Kreuzberg
Country Residence
Brooklyn Brownstone
The Ledges Interior
Deluxe in Alexandria
Eclectic Living Room
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.