Home remodel in Andover MA

The purpose of this renovation was to "flip" this house. Complete gutted, we kept the same footprint of the foundation but put an addition above the garage were the master suite is now located. opened the first floor to give an open plan style. We added architecture features like columns and wainscot paneling, hardwood floors throughout the entire house, recessed lights, porcelain tiles in bathrooms, granite and all new doors and window

Foto de dormitorio contemporáneo, grande, con paredes beige y suelo de madera en tonos medios —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
Dormitorios con colores similares
SB Residence
small guest room
Contemporary Master Suite Addition
Vicente Burin Architects
Contemporary Bedroom
Transitional
Наши дома
Watercolor Residence
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.