Home Re-Design

Michael Moran/OTTO photography

We took a predictable suburban spec house and transformed it into a unique home of enduring value and family-centered design. The existing footprint was expanded where it needed it most: in the family and kitchen area, creating a large square room with open views to a protected nature preserve abutting the property. An unexpected glass canopy and teak entry door are clues that what lies beyond is hardly commonplace.

The design challenge was to infuse modern-day functionality and architectural quality into a spec house. Working in partnership with Gary Cruz Studio, we designed the pared down, art-filled interiors with the goal of creating comfortable, purposeful living environments. We also sought to integrate the existing pool and rear deck into the overall building design, extending the usable space outside as a screened-in porch, a dining terrace, and a seating area around a stone fire pit.

Diseño de comedor contemporáneo con paredes blancas y suelo de madera oscura —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto tiene 1 preguntas
Comedores con colores similares
Mid-Century Interior Remodel in El Segundo, CA.
Eindrücke
Mount Claremont Residence
Adamsleigh Estate
Dining Room
San Carlos | 2016
Riptide
Lullwater Renovation
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.