Holton Street

Set within the Carlton Square Conservation Area in East London, this two-storey end of terrace period property suffered from a lack of natural light, low ceiling heights and a disconnection to the garden at the rear.

The clients preference for an industrial aesthetic along with an assortment of antique fixtures and fittings acquired over many years were an integral factor whilst forming the brief. Steel windows and polished concrete feature heavily, allowing the enlarged living area to be visually connected to the garden with internal floor finishes continuing externally. Floor to ceiling glazing combined with large skylights help define areas for cooking, eating and reading whilst maintaining a flexible open plan space.

This simple yet detailed project located within a prominent Conservation Area required a considered design approach, with a reduced palette of materials carefully selected in response to the existing building and it’s context.

Photographer: Simon Maxwell

Foto de cocina en L y barra de cocina, actual, de tamaño medio, sin isla, con fregadero de un seno, armarios con paneles lisos, puertas de armario de madera clara, encimera de cemento, salpicadero verde, electrodomésticos de acero inoxidable y suelo de cemento —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

webuser_952206655
Usuario de Houzz-952206655 se ha añadido esto a Meine Ideen 11 de mayo de 2021

anschluss theke von Arbeitsplatte über Eck

Fotos en Holton Street

Cocinas con colores similares
Slot House, London, W12
Slot House, London, W12
White, Minimalist Quartz Worktop
Coulwood
2017 - Corley Street
2018 Parade of Homes | Daphne
Waters Edge
Stoke Newington House
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.