Holton Street

Set within the Carlton Square Conservation Area in East London, this two-storey end of terrace period property suffered from a lack of natural light, low ceiling heights and a disconnection to the garden at the rear.

The clients preference for an industrial aesthetic along with an assortment of antique fixtures and fittings acquired over many years were an integral factor whilst forming the brief. Steel windows and polished concrete feature heavily, allowing the enlarged living area to be visually connected to the garden with internal floor finishes continuing externally. Floor to ceiling glazing combined with large skylights help define areas for cooking, eating and reading whilst maintaining a flexible open plan space.

This simple yet detailed project located within a prominent Conservation Area required a considered design approach, with a reduced palette of materials carefully selected in response to the existing building and it’s context.

Photographer: Simon Maxwell

Diseño de cocina en L, contemporánea, de tamaño medio, con suelo de cemento —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

helen_dunne5807669
Helen Dunne se ha añadido esto a Casa BJD 21 de junio de 2021

Concrete + Anthricite frames / Timber + Brick = Perfect palette

cameronng
cameronng se ha añadido esto a Industrial House 14 de marzo de 2021

Exterior walls (brick or concrete brick)

Fotos en Holton Street

Cocinas con colores similares
Plant. Collection Room Sets
Blackett Homes Denman
Rockledge
az2h
Ferienhaus
The Ledbury Cottage Kitchen
Kelly and Abramson Kitchens
Kitchen
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.