Holton Street

Set within the Carlton Square Conservation Area in East London, this two-storey end of terrace period property suffered from a lack of natural light, low ceiling heights and a disconnection to the garden at the rear.

The clients preference for an industrial aesthetic along with an assortment of antique fixtures and fittings acquired over many years were an integral factor whilst forming the brief. Steel windows and polished concrete feature heavily, allowing the enlarged living area to be visually connected to the garden with internal floor finishes continuing externally. Floor to ceiling glazing combined with large skylights help define areas for cooking, eating and reading whilst maintaining a flexible open plan space.

This simple yet detailed project located within a prominent Conservation Area required a considered design approach, with a reduced palette of materials carefully selected in response to the existing building and it’s context.

Photographer: Simon Maxwell

Modelo de cocina en L, actual, de tamaño medio, con suelo de cemento —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Fotos en Holton Street

Cocinas con colores similares
39th Ave
The Jetfire Home
Les reportages cuisines
Luxe Penthouse
Квартира на ВДНХ
Hersbyvägen
Via Orvieto
Apartment. Moscow 2013
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.