Hip Downtown Condo Renovation

To give this condo a more prominent entry hallway, our team designed a large wooden paneled wall made of Brazilian plantation wood, that ran perpendicular to the front door. The paneled wall.

To further the uniqueness of this condo, we added a sophisticated wall divider in the middle of the living space, separating the living room from the home office. This divider acted as both a television stand, bookshelf, and fireplace.

The floors were given a creamy coconut stain, which was mixed and matched to form a perfect concoction of slate grays and sandy whites.

The kitchen, which is located just outside of the living room area, has an open-concept design. The kitchen features a large kitchen island with white countertops, stainless steel appliances, large wooden cabinets, and bar stools.

Project designed by Skokie renovation firm, Chi Renovation & Design. They serve the Chicagoland area, and it's surrounding suburbs, with an emphasis on the North Side and North Shore. You'll find their work from the Loop through Lincoln Park, Skokie, Evanston, Wilmette, and all of the way up to Lake Forest.

For more about Chi Renovation & Design, click here: https://www.chirenovation.com/

Foto de despacho urbano, de tamaño medio, sin chimenea, con escritorio empotrado, paredes blancas y suelo de madera clara —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los Houzzers:

manuelgilberto_lopezlora
Manuel Gilberto Lopez Lora se ha añadido esto a Oficinas 3 jul. 2019

En cómo se adapta el escritorio con el muro el muro en sí con las buenas

A los usuarios que les ha gustado esta foto también les ha gustado
Hip Downtown Condo Renovation
Bruc
Hip Downtown Condo Renovation
industrial furnitue ( Man Cave )
Lively Greenwood Village Home
The Home in the Press
2014 Fall Parade East Grand Rapids
Southpaw
Despachos con colores similares
Manning Road House
Design 2 - Heathcote Road
Modern Atrium House
Houzz Tours Malene Marie Møller - Boligcious
RUE DU JAPON
St Johns Wood townhouse
Meadow residence
My House
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.