Hartswood Road | Organic | Simple | Pared Back

Three crittal walls and multiple skylights were added to the back kitchen extension to open up the space and flood light through. The neutral scheme mixing pale woods, greyed off stones and spray paint-finished kitchen units create a calm organic scheme, perfect for laid back living. The same palette rolls through the property, unifying the design style through the house. This beautiful tranquil home will be a calm foil to busy London life.

—  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
Cocinas con colores similares
Clovelly Beach Pavilion
Millcreek Kitchen & Bath Remodel
Waypoint Living Spaces
Farmhouse Kitchen - South Haven, MI
Newport Beach White Kitchen
Wawaset Addition
Loft
Belvenia Project
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.