Hartswood Road | Organic | Simple | Pared Back

Three crittal walls and multiple skylights were added to the back kitchen extension to open up the space and flood light through. The neutral scheme mixing pale woods, greyed off stones and spray paint-finished kitchen units create a calm organic scheme, perfect for laid back living. The same palette rolls through the property, unifying the design style through the house. This beautiful tranquil home will be a calm foil to busy London life.

—  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
Aseos con colores similares
デザインも性能も兼ね備えた欲張Mamanのお家
Kiawah Relaxed River View
小鹿野の家2017
The Jefferson
Transitional Powder Room
Arlington Residence
Transformation de bureaux en habitation
Farmhouse Powder Room
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.