Hangman Valley Residence

Conceived as an empty-nesters paradise this house was designed as a series of pods to maximize the efficiency of the footprint and to celebrate the interrelationship of the interior and exterior spaces. Both indoor and outdoor living areas are promoted by the building’s harmonious relationship with the natural environment. The undulating form steps down the hillside to frame incredible views of the landscape and surrounding golf course from every point in the house and a combination of decks, bridges and patios encourage the residents to be outside. This line between in and out is further diffused by both the structure and the material palette’s movement across the exterior threshold, while the shading devices, trellises and large eves provide protection and privacy for year round use and enjoyment of the entire site. This residence is truly a deliberate response to both the owner’s lifestyle and their love of nature.

—  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

caryntrick
caryntrick se ha añadido esto a caryntrick's ideas 22 de junio de 2012

combination of modern with rock, interesting

España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.