van Adelsberg / Grant Residence
van Adelsberg / Grant Residence
Giulietti Schouten Weber Architects
Photos By; Nate Grant
Imagen de jardín actual, en patio lateral, con con madera
Palo Alto 2
Palo Alto 2
Randy Thueme Design Inc. - Landscape Architecture
Kitchen, dining area and fire feature. Jason Liske photographer
Ejemplo de patio contemporáneo, en patio trasero, con gravilla
MILL VALLEY MODERN GARDEN
MILL VALLEY MODERN GARDEN
BRADANINI & ASSOCIATES
POTS & HORIZONTAL BOARD FENCE, BRADANINI
Imagen de jardín minimalista, en patio trasero, con gravilla y con madera
Bouldin Bath Refresh
Bouldin Bath Refresh
CG&S Design-Build
Built by Pearson Landscape | photography by Paul Finkel
Diseño de jardín de secano, actual, de tamaño medio, en patio delantero, con exposición total al sol y adoquines de hormigón
Cor-Ten Cattails Sculptural Fence
Cor-Ten Cattails Sculptural Fence
Archer & Buchanan Architecture, Ltd.
Photographer: Tom Crane Made of 300, 10-foot steel blades set upright 8 inches apart, the award winning Cor-Ten Cattails Sculptural fence was designed for a home in Berwyn, Pennsylvania as a yard sculpture that also keeps deer out. Made of COR-TEN, a steel alloy that eliminates the need for painting and maintains a rich, dark rust color without corroding, the fence stanchions were cut with a plasma cutter from sheets of the alloy. Each blade stands 8 feet above grade, set in concrete 3 feet below, weighs 80-90 pounds and is 5/8 inch thick. The profile of the blades is an irregular trapezoid with no horizontal connections or supports. Only the gate has two horizontal bars, and each leaf weighs 1200 pounds.
Blairgowrie Coastal Home & Landscape
Blairgowrie Coastal Home & Landscape
Acre
Stunning contemporary coastal home which saw native emotive plants soften the homes masculine form and help connect it to it's laid back beachside setting. We designed everything externally including the outdoor kitchen, pool & spa. Architecture by Planned Living Architects Construction by Powda Constructions Photography by Derek Swalwell
garden in the sun
garden in the sun
CATO creative Ltd
Diseño de patio contemporáneo, pequeño, sin cubierta, en patio trasero, con adoquines de hormigón
Acacia
Acacia
Brandon Architects, Inc.
Jeri Keogel
Modelo de jardín actual en patio delantero
Malvern House
Malvern House
V Three Architecture
Modelo de camino de jardín actual en patio delantero
Seacliff Beach Residence
Seacliff Beach Residence
Cayton Design Studio
Imagen de patio contemporáneo, sin cubierta, en patio trasero, con losas de hormigón
Kiehl - Harbor Oaks
Kiehl - Harbor Oaks
Dane Spencer Landscape Architecture
Giovani Lunardi
Foto de camino de jardín exótico, en patio lateral, con adoquines de ladrillo
Prospect
Prospect
NIMMO Architecture
Modelo de fachada moderna de una planta
Outdoor Sport Court
Outdoor Sport Court
dSPACE Studio Ltd, AIA
Tony Soluri Photography
Foto de patio actual, grande, en patio trasero, con losas de hormigón
Contemporary Custom Home
Contemporary Custom Home
Lochwood-Lozier Custom Homes
Foto de fachada de casa multicolor, actual, grande, de dos plantas, con revestimientos combinados, tejado plano y tejado de metal
Anderson Residence
Anderson Residence
BUNNYFiSH studio
Photos by Francis and Francis Photography The Anderson Residence is ‘practically’ a new home in one of Las Vegas midcentury modern neighborhoods McNeil. The house is the current home of Ian Anderson the local Herman Miller dealer and Shanna Anderson of Leeland furniture family. When Ian first introduced CSPA studio to the project it was burned down house. Turns out that the house is a 1960 midcentury modern sister of two homes that was destroyed by arson in a dispute between landlord and tenant. Once inside the burned walls it was quite clear what a wonderful house it once was. Great care was taken to try and restore the house to a similar splendor. The reality is the remodel didn’t involve much of the original house, by the time the fire damage was remediated there wasn’t much left. The renovation includes an additional 1000 SF of office, guest bedroom, laundry, mudroom, guest toilet outdoor shower and a garage. The roof line was raised in order to accommodate a forced air mechanical system, but care was taken to keep the lines long and low (appearing) to match the midcentury modern style. The House is an H-shape. Typically houses of this time period would have small rooms with long narrow hallways. However in this case with the walls burned out one can see from one side of the house to other creating a huge feeling space. It was decided to totally open the East side of the house and make the kitchen which gently spills into the living room and wood burning fireplace the public side. New windows and a huge 16’ sliding door were added all the way around the courtyard so that one can see out and across into the private side. On the west side of the house the long thin hallway is opened up by the windows to the courtyard and the long wall offers an opportunity for a gallery style art display. The long hallway opens to two bedrooms, shared bathroom and master bedroom. The end of the hallway opens to a casual living room and the swimming pool area. The house has no formal dining room but a 15’ custom crafted table by Ian’s sculptor father that is an extension of the kitchen island. The H-shape creates two covered areas, one is the front entry courtyard, fenced in by a Brazilian walnut enclosure and crowned by a steel art installation by Ian’s father. The rear covered courtyard is a breezy spot for chilling out on a hot desert day. The pool was re-finished and a shallow soaking deck added. A new barbeque and covered patio added. Some of the large plant material was salvaged and nursed back to health and a complete new desert landscape was re-installed to bring the exterior to life.
Contemporary Landscape
Contemporary Landscape
Foto de jardín contemporáneo, pequeño, en verano, en patio, con exposición total al sol, gravilla y paisajismo estilo desértico
Rosedale 'PARK'
Rosedale 'PARK'
Amantea Architects
Rosedale ‘PARK’ is a detached garage and fence structure designed for a residential property in an old Toronto community rich in trees and preserved parkland. Located on a busy corner lot, the owner’s requirements for the project were two fold: 1) They wanted to manage views from passers-by into their private pool and entertainment areas while maintaining a connection to the ‘park-like’ public realm; and 2) They wanted to include a place to park their car that wouldn’t jeopardize the natural character of the property or spoil one’s experience of the place. The idea was to use the new garage, fence, hard and soft landscaping together with the existing house, pool and two large and ‘protected’ trees to create a setting and a particular sense of place for each of the anticipated activities including lounging by the pool, cooking, dining alfresco and entertaining large groups of friends. Using wood as the primary building material, the solution was to create a light, airy and luminous envelope around each component of the program that would provide separation without containment. The garage volume and fence structure, framed in structural sawn lumber and a variety of engineered wood products, are wrapped in a dark stained cedar skin that is at once solid and opaque and light and transparent. The fence, constructed of staggered horizontal wood slats was designed for privacy but also lets light and air pass through. At night, the fence becomes a large light fixture providing an ambient glow for both the private garden as well as the public sidewalk. Thin striations of light wrap around the interior and exterior of the property. The wall of the garage separating the pool area and the parked car is an assembly of wood framed windows clad in the same fence material. When illuminated, this poolside screen transforms from an edge into a nearly transparent lantern, casting a warm glow by the pool. The large overhang gives the area by the by the pool containment and sense of place. It edits out the view of adjacent properties and together with the pool in the immediate foreground frames a view back toward the home’s family room. Using the pool as a source of light and the soffit of the overhang a reflector, the bright and luminous water shimmers and reflects light off the warm cedar plane overhead. All of the peripheral storage within the garage is cantilevered off of the main structure and hovers over native grade to significantly reduce the footprint of the building and minimize the impact on existing tree roots. The natural character of the neighborhood inspired the extensive use of wood as the projects primary building material. The availability, ease of construction and cost of wood products made it possible to carefully craft this project. In the end, aside from its quiet, modern expression, it is well-detailed, allowing it to be a pragmatic storage box, an elevated roof 'garden', a lantern at night, a threshold and place of occupation poolside for the owners. Photo: Bryan Groulx
Park Slope, Brooklyn Garden Design, Wood fence, Sustainable design, Stone pavers
Park Slope, Brooklyn Garden Design, Wood fence, Sustainable design, Stone pavers
Todd Haiman Landscape Design
© Todd Haiman Landscape Design
Imagen de jardín contemporáneo, de tamaño medio, en patio trasero, con adoquines de hormigón
old mail rd goes contemporary
old mail rd goes contemporary
Tyler S
Foto de jardín actual, en patio trasero, con jardín francés y gravilla
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.