Houzz Logo Print
  1. Exteriores
  2. Piscinas
  3. Posición: Patio lateral

73 fotos de piscinas grises en patio lateral

Carlton Plunge Pool
Carlton Plunge Pool
Momentum PoolsMomentum Pools
Foto de piscina contemporánea pequeña rectangular en patio lateral con entablado
Private Plunge
Private Plunge
Woodburn & Company Landscape Architecture, LLCWoodburn & Company Landscape Architecture, LLC
A cool, intimate garden with plunge pool and spa is ready for the owners and their friends after a day at the beach. Photo Credit: John Benford Contractor: Stoney Brook Landscape and Masonry Pool and Hot Tub: Jackson Pools Garage: Bob Reed
Tuxedo Park Residence
Tuxedo Park Residence
Karen Arent Landscape ArchitectsKaren Arent Landscape Architects
Diseño de piscinas y jacuzzis alargados de estilo americano grandes rectangulares en patio lateral con adoquines de piedra natural
ECO 53 FIRE PIT
ECO 53 FIRE PIT
ECOFIREPLACES FIREPLACESECOFIREPLACES FIREPLACES
Floor Ecofireplace Fire Pit with ECO 20 burner, weathering Corten steel base and rustic demolition railway sleeper wood* encasing. Thermal insulation made of fire-retardant treatment and refractory tape applied to the burner.
Breeze Dining Chair
Breeze Dining Chair
WGU DesignWGU Design
The Breeze dining chair, designed by the dynamic Danish duo STRAND+HVASS, combines beautiful and elegant lines with great comfort and is maintenance free. The angled legs, as well as the meticulously woven intricate lines all contribute to the end product; a chair that not only looks great, but also doubles as an incredibly comfortable dining chair. Combine the luxurious Breeze garden chair with a minimalistic Pure table, a modern Edge table, or any of the Share tables to create a stylish, yet comfortable, modern dining area. BRAND Cane-line DESIGNER STRAND+HVASS ORIGIN Denmark FINISHES Round thin fibre weave COLOURS FRAME Black CUSHIONS Optional Cushion – seat only Optional Cushion – full seat + back Black | Brown | Natural | Taupe | Coal | Charcoal DIMENSIONS SLED BASE W 60cm D 61cm H 83cm SH 45cm DIMENSIONS 4 LEG BASE – STACKABLE W 60cm D 61cm H 83cm SH 45cm
Lune De Sang Pavilion
Lune De Sang Pavilion
CHROFICHROFI
A former dairy property, Lune de Sang is now the centre of an ambitious project that is bringing back a pocket of subtropical rainforest to the Byron Bay hinterland. The first seedlings are beginning to form an impressive canopy but it will be another 3 centuries before this slow growth forest reaches maturity. This enduring, multi-generational project demands architecture to match; if not in a continuously functioning capacity, then in the capacity of ancient stone and concrete ruins; witnesses to the early years of this extraordinary project. The project’s latest component, the Pavilion, sits as part of a suite of 5 structures on the Lune de Sang site. These include two working sheds, a guesthouse and a general manager’s residence. While categorically a dwelling too, the Pavilion’s function is distinctly communal in nature. The building is divided into two, very discrete parts: an open, functionally public, local gathering space, and a hidden, intensely private retreat. The communal component of the pavilion has more in common with public architecture than with private dwellings. Its scale walks a fine line between retaining a degree of domestic comfort without feeling oppressively private – you won’t feel awkward waiting on this couch. The pool and accompanying amenities are similarly geared toward visitors and the space has already played host to community and family gatherings. At no point is the connection to the emerging forest interrupted; its only solid wall is a continuation of a stone landscape retaining wall, while floor to ceiling glass brings the forest inside. Physically the building is one structure but the two parts are so distinct that to enter the private retreat one must step outside into the landscape before coming in. Once inside a kitchenette and living space stress the pavilion’s public function. There are no sweeping views of the landscape, instead the glass perimeter looks onto a lush rainforest embankment lending the space a subterranean quality. An exquisitely refined concrete and stone structure provides the thermal mass that keeps the space cool while robust blackbutt joinery partitions the space. The proportions and scale of the retreat are intimate and reveal the refined craftsmanship so critical to ensuring this building capacity to stand the test of centuries. It’s an outcome that demanded an incredibly close partnership between client, architect, engineer, builder and expert craftsmen, each spending months on careful, hands-on iteration. While endurance is a defining feature of the architecture, it is also a key feature to the building’s ecological response to the site. Great care was taken in ensuring a minimised carbon investment and this was bolstered by using locally sourced and recycled materials. All water is collected locally and returned back into the forest ecosystem after use; a level of integration that demanded close partnership with forestry and hydraulics specialists. Between endurance, integration into a forest ecosystem and the careful use of locally sourced materials, Lune de Sang’s Pavilion aspires to be a sustainable project that will serve a family and their local community for generations to come.
Los Angeles Contemporary Modern New Home - Colgate
Los Angeles Contemporary Modern New Home - Colgate
Boswell ConstructionBoswell Construction
#buildboswell swim up to the living room wrapped beams
Ejemplo de piscinas y jacuzzis elevados de tamaño medio en forma de L en patio lateral con entablado
Abundant City Alcove
Abundant City Alcove
Water's Edge Outdoor LivingWater's Edge Outdoor Living
© Javier Guillen Photo
Foto de piscinas y jacuzzis tradicionales pequeños rectangulares en patio lateral con adoquines de piedra natural
Formal Bordeaux
Formal Bordeaux
ecodesign Pty Ltdecodesign Pty Ltd
An elegantly executed formal bordeaux design to match a contemporary French provincial luxury home. The design required careful integration of the outdoor entertaining areas, a contemporary swimming pool and formal gardens. Of note is the pergola with laser cut privacy screens which wraps up and over the swimming pool giving an enclosed sheltered feeling. The pool itself abuts the dining room picture window. Bluestone tiles have been used throughout the landscape from the paths, outdoor room to the pool coping and wall capping. Fountain jets have been integrated into the bluestone pool coping tiles. Photography Peter Brennan
Old Sixth Ward Addition
Old Sixth Ward Addition
Janusz DesignJanusz Design
The new structure is connected by a link, a floating concrete floor with glass walls, over the lap pool.
Imagen de piscina alargada actual a medida en patio lateral con losas de hormigón
Our Work
Our Work
Vivas Custom HomesVivas Custom Homes
Modelo de piscina con fuente moderna grande en patio lateral con entablado
Inground spa
Inground spa
LDAW Landscape Architecture, PCLDAW Landscape Architecture, PC
in ground fiberglass spa and terrace area
Diseño de piscinas y jacuzzis clásicos pequeños redondeados en patio lateral con adoquines de piedra natural
Caulfield, Melbourne
Caulfield, Melbourne
Destination LivingDestination Living
This beautiful 3 storey home was designed for a very active family. With a BBQ entertainment deck , mini sports court for the kids and a resort like feel this will certainly be a vibrant and active home for many years.
Norman Park
Norman Park
Builtex HomesBuiltex Homes
Adam Johnson
Imagen de piscina minimalista pequeña en forma de L en patio lateral con suelo de baldosas
Pool House - Milford, MA
Pool House - Milford, MA
C.M. Chartier ContractingC.M. Chartier Contracting
Martin Jernberg
Ejemplo de casa de la piscina y piscina marinera a medida en patio lateral
Leesburg Beacon Hill Pool Landscape
Leesburg Beacon Hill Pool Landscape
Land & Water DesignLand & Water Design
This project the home sat at the top of the hill with breathtaking views all around. The challenge was restrictions that dictated the placement of the pool a distance from the house. The final design was very pleasing with the swimming pool on the slope with these amazing views. A walkway leads from the side of the home to the pool gate. On entering the pool area, reveals a spa cascading into the pool, ample Techo-Bloc paver pool decking, and the valley laid out below. Photography by Michel Bonomo
Pool House
Pool House
Gail Hallock Architect, Inc.Gail Hallock Architect, Inc.
Foto de casa de la piscina y piscina natural de tamaño medio tipo riñón en patio lateral con adoquines de piedra natural
Magnolia  Oceanfront Lagoon Style Pool
Magnolia Oceanfront Lagoon Style Pool
Kalmia DesignKalmia Design
Magonolia Mass ocean front naturalistic oversized pool with water fall features, stepping stones dividing beach entry
Modelo de piscina con fuente natural marinera extra grande a medida en patio lateral con adoquines de piedra natural
Seabreeze
Seabreeze
Engel & Volkers WellingtonEngel & Volkers Wellington
For more information on this property contact Carol.sollak@evusa.com Photo Credit-Carlos Molejon Photography Remodel-Worthland Construction LLC
Modelo de piscina mediterránea en patio lateral con adoquines de piedra natural
Abundant City Alcove
Abundant City Alcove
Water's Edge Outdoor LivingWater's Edge Outdoor Living
© Javier Guillen Photo
Foto de piscinas y jacuzzis tradicionales pequeños rectangulares en patio lateral con adoquines de piedra natural

73 fotos de piscinas grises en patio lateral

1
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Houzz utiliza cookies y tecnologías similares para personalizar mi experiencia, ofrecerme contenido relevante y mejorar los productos y servicios de Houzz. Al hacer clic en 'Aceptar' confirmo que estoy de acuerdo con lo antes expuesto, como se describe con más detalle en la Política de cookies de Houzz. Puedo rechazar las cookies no esenciales haciendo clic en 'Gestionar preferencias'.