1. Escaleras
  2. Contrahuella: Abierta

91 fotos de escaleras turquesas sin contrahuella

Los Altos Hills, CA - Taaffe Rd. II
Los Altos Hills, CA - Taaffe Rd. II
M. Designs Architects
Curved stainless steel staircase, glass bridges and even a glass elevator; usage of these materials being a trademark of the architect, Malika Junaid
Ejemplo de escalera de caracol, actual, extra grande, sin contrahuella, con barandilla de vidrio
Robinson St.
Robinson St.
LETTER FOUR, INC.
Diseño de escalera suspendida, moderna, de tamaño medio, sin contrahuella, con escalones de madera y barandilla de metal
Kirkland 4 Star Built Green Custom Home
Kirkland 4 Star Built Green Custom Home
H2D Architecture + Design
This home is designed to be accessible for all three floors of the home via the residential elevator shown in the photo. The elevator runs through the core of the house, from the basement to rooftop deck. Alongside the elevator, the steel and walnut floating stair provides a feature in the space. Design by: H2D Architecture + Design www.h2darchitects.com #kirklandarchitect #kirklandcustomhome #kirkland #customhome #greenhome #sustainablehomedesign #residentialelevator #concreteflooring
Modern Interior
Modern Interior
ALTER URBAN DESIGN COLLABORATIVE
Diseño de escalera en U, contemporánea, sin contrahuella, con escalones de madera y barandilla de vidrio
All Glass Wine Cellar
All Glass Wine Cellar
Blue Grouse Wine Cellars
The all-glass wine cellar is the focal point of this great room in a beautiful, high-end West Vancouver home. Learn more about this project at http://bluegrousewinecellars.com/West-Vancouver-Custom-Wine-Cellars-Contemporary-Project.html Photo Credit: Kent Kallberg 1621 Welch St North Vancouver, BC V7P 2Y2‎ (604) 929-3180 - bluegrousewinecellars.com
Narrabeen House
Narrabeen House
CHROFI
The Narrabeen House is located on the edge of Narrabeen Lagoon and is fortunate to have outlook across water to an untouched island dense with casuarinas. By contrast, the street context is unremarkable without the slightest hint of the lagoon beyond the houses lining the street and manages to give the impression of being deep in suburbia. The house is new and replaces a former 1970s cream brick house that functioned poorly and like many other houses from the time, did little to engage with the unique environmental qualities of the lagoon. In starting this project, we clearly wanted to re-dress the connection with the lagoon and island, but also found ourselves drawn to the suburban qualities of the street and this dramatic contrast between the front and back of the property. This led us to think about the project within the framework of the ‘suburban ideal’ - a framework that would allow the house to address the street as any other suburban house would, while inwardly pursuing the ideals of oasis and retreat where the water experience could be used to maximum impact - in effect, amplifying the current contrast between street and lagoon. From the street, the house’s composition is built around the entrance, driveway and garage like any typical suburban house however the impact of these domestic elements is diffused by melding them into a singular architectural expression and form. The broad facade combined with the floating skirt detail give the house a horizontal proportion and even though the dark timber cladding gives the building a ‘stealth’ like appearance, it still withholds the drama of the lagoon beyond. This sets up two key planning strategies. Firstly, a central courtyard is introduced as the principal organising element for the planning with all of the house’s key public spaces - living room, dining room, kitchen, study and pool - grouped around the courtyard to connect these spaces visually, and physically when the courtyard walls are opened up. The arrangement promotes a socially inclusive dynamic as well as extending the spatial opportunities of the house. The courtyard also has a significant environmental role bringing sun, light and air into the centre of the house. Secondly, the planning is composed to deliberately isolate the occupant from the suburban surrounds to heighten the sense of oasis and privateness. This process begins at the street bringing visitors through a succession of exterior spaces that gradually compress and remove the street context through a composition of fences, full height screens and thresholds. The entry sequence eventually terminates at a solid doorway where the sense of intrigue peaks. Rather than entering into a hallway, one arrives in the courtyard where the full extent of the private domain, the lagoon and island are revealed and any sense of the outside world removed. The house also has an unusual sectional arrangement driven partly by the requirement to elevate the interior 1.2m above ground level to safeguard against flooding but also by the desire to have open plan spaces with dual aspect - north for sun and south for the view. Whilst this introduces issues with the scale relationship of the house to its neighbours, it enables a more interesting multi- level relationship between interior and exterior living spaces to occur. This combination of sectional interplay with the layout of spaces in relation to the courtyard is what enables the layering of spaces to occur - it is possible to view the courtyard, living room, lagoon side deck, lagoon and island as backdrop in just one vista from the study. Flood raising 1200mm helps by introducing level changes that step and advantage the deeper views Porosity radically increases experience of exterior framed views, elevated The vistas from the key living areas and courtyard are composed to heighten the sense of connection with the lagoon and place the island as the key visual terminating feature. The materiality further develops the notion of oasis with a simple calming palette of warm natural materials that have a beneficial environmental effect while connecting the house with the natural environment of the lagoon and island.
Zweifamilienhaus Bottrop
Zweifamilienhaus Bottrop
Dr. Thorsten Henkel, Architekt
Foto de escalera curva, actual, de tamaño medio, sin contrahuella, con escalones de madera pintada y barandilla de varios materiales
Lake House
Lake House
Heartland Stairways
Tyler Rippel Photography
Ejemplo de escalera suspendida, marinera, de tamaño medio, sin contrahuella, con escalones de madera y barandilla de varios materiales
House in Highgate Cemetery
House in Highgate Cemetery
Eldridge London
Open riser cantilevering concrete staircase with structural glass central panel, glass floors and concealed lighting. Photography: Lyndon Douglas
Imagen de escalera en U, contemporánea, de tamaño medio, sin contrahuella, con escalones de hormigón
The Glass House
The Glass House
AR Design Studio Ltd
Martin Gardner, spacialimages.com
Diseño de escalera suspendida, actual, sin contrahuella, con escalones de vidrio
Maintenance-Free Wall Gardens
Maintenance-Free Wall Gardens
FlowerBox
Flowerbox
Imagen de escalera en U, contemporánea, de tamaño medio, sin contrahuella, con escalones de metal y barandilla de vidrio
Custom Modern Home, Vienna Va.
Custom Modern Home, Vienna Va.
Arlington Designer Homes, Inc.
Imagen de escalera suspendida, actual, de tamaño medio, sin contrahuella, con escalones de madera
Glass Tower Remodel
Glass Tower Remodel
Boyer Building Corporation
This glass tower offered a fanciful solution to a practical problem. The kitchen in this split-level home was located in the center of the home with no windows. The owner's desire for natural lighting led the architect to design this glass tower above the kitchen which serves double duty as both an observation deck and a glass lid for the kitchen.
Warm modern executive home
Warm modern executive home
avenue design inc
Aia photography
Foto de escalera suspendida, actual, grande, sin contrahuella, con escalones de madera y barandilla de vidrio
Horizontal Rails
Horizontal Rails
Metal Innovations
Stainless Steel Horizontal Rail System Beverly Hills 3
Diseño de escalera suspendida, actual, sin contrahuella, con escalones de madera
Gallery
Gallery
All County Glass & Door Inc
Modelo de escalera recta, de tamaño medio, sin contrahuella, con escalones de madera
Northern Chicago Suburb Home - Interior Design
Northern Chicago Suburb Home - Interior Design
Richar Interiors
Serenity in Evanston. Client requested a calm color palette; Ice blue was the color of choice for floors and ceilings.
Ejemplo de escalera curva, clásica renovada, sin contrahuella, con barandilla de madera
Cable Rails Installation
Cable Rails Installation
Metal Innovations
Stainless Steel Cable Rail Long Beach 2
Ejemplo de escalera suspendida, actual, sin contrahuella, con escalones de madera
Contemporary Staircase
Contemporary Staircase
Ejemplo de escalera suspendida, actual, sin contrahuella, con escalones de vidrio y barandilla de vidrio
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.