1. Escaleras
  2. Contrahuella: Abierta

255 fotos de escaleras en colores madera sin contrahuella

Circular Staircase
Circular Staircase
Purple Cherry Architects
Circular staircase created by Finelli Ironworks in Solon, Ohio, leads to a barrel-vaulted boat room made from Douglas fir. David Burroughs Photography
Rustic Private Lodge
Rustic Private Lodge
Hamish Anderson Custom Homes
Foto de escalera de caracol, rústica, sin contrahuella, con escalones de madera
North Lake tahoe Residence
North Lake tahoe Residence
Kelly & Stone Architects
Modelo de escalera rural, sin contrahuella, con escalones de madera
Tigerwood Center Stringer
Tigerwood Center Stringer
Architech Stairs & Railings
This modern Tigerwood Staircase carries the beautiful red flooring from the lowest level right to the top level of the home. 15mm Glass panels on either side of the staircase allow separation, safety and support of a slightly oversized handrailing. The lower staircase uses and extended MDF stringer to achieve an absolute zero tolerance connection between stair tread and wall and also allows for a simple stairwell lighting detail.
FORMA Design
FORMA Design
FORMA Design
Diseño de escalera recta, actual, sin contrahuella, con escalones de madera
Interni
Interni
Simone Mizzotti
Foto de escalera en U, mediterránea, grande, sin contrahuella, con escalones de madera y barandilla de metal
Devil's Lake 1
Devil's Lake 1
Lands End Development - Designers & Builders
Modelo de escalera recta, rústica, sin contrahuella, con escalones de madera y barandilla de varios materiales
Colorado Serenity
Colorado Serenity
Tiffany Homes
Imagen de escalera en U, rural, de tamaño medio, sin contrahuella, con escalones de madera
Kirkland 4 Star Built Green Custom Home
Kirkland 4 Star Built Green Custom Home
H2D Architecture + Design
This home is designed to be accessible for all three floors of the home via the residential elevator shown in the photo. The elevator runs through the core of the house, from the basement to rooftop deck. Alongside the elevator, the steel and walnut floating stair provides a feature in the space. Design by: H2D Architecture + Design www.h2darchitects.com #kirklandarchitect #kirklandcustomhome #kirkland #customhome #greenhome #sustainablehomedesign #residentialelevator #concreteflooring
Modern Interior
Modern Interior
ALTER URBAN DESIGN COLLABORATIVE
Diseño de escalera en U, contemporánea, sin contrahuella, con escalones de madera y barandilla de vidrio
Ascendo Stairs - Separare
Ascendo Stairs - Separare
Ackworth House
These floating stairs, all made from American Oak timber with open risers make a elegant feature in this contemporary home. A Glass balustrade further enhance the floating, light filled stairwell.
House 96
House 96
Ryan Group Architects
Interior Staircase
Modelo de escalera suspendida, rústica, grande, sin contrahuella, con escalones de madera
Sugar Bowl Residence - John Maniscalco Architecture
Sugar Bowl Residence - John Maniscalco Architecture
John Maniscalco Architecture
Foto de escalera retro, sin contrahuella, con escalones de madera
Thistle Hill Farm
Thistle Hill Farm
Northworks Architects + Planners
Located upon a 200-acre farm of rolling terrain in western Wisconsin, this new, single-family sustainable residence implements today’s advanced technology within a historic farm setting. The arrangement of volumes, detailing of forms and selection of materials provide a weekend retreat that reflects the agrarian styles of the surrounding area. Open floor plans and expansive views allow a free-flowing living experience connected to the natural environment.
Hallway & Stairs
Hallway & Stairs
Iron Forest Building Company
Photo Credit: TammiTPhotography
Diseño de escalera rural, grande, sin contrahuella, con escalones de madera
Omara House,
Omara House,
NcC Studio Architecture
Floating oak stair with guardrail of 3-Form ecoresin panels and oval oak top rail
Modelo de escalera suspendida, contemporánea, de tamaño medio, sin contrahuella, con escalones de madera y barandilla de madera
Illuminated stair posts
Illuminated stair posts
Portland Stair Company
Custom Laser cut metal panel. Stair lighting Frank DeSantis Photography
Foto de escalera en U, moderna, grande, sin contrahuella, con escalones de madera y barandilla de madera
Houseboat
Houseboat
Medium Plenty
Melissa Kaseman
Foto de escalera de caracol, escandinava, de tamaño medio, sin contrahuella, con escalones de madera
Narrabeen House
Narrabeen House
CHROFI
The Narrabeen House is located on the edge of Narrabeen Lagoon and is fortunate to have outlook across water to an untouched island dense with casuarinas. By contrast, the street context is unremarkable without the slightest hint of the lagoon beyond the houses lining the street and manages to give the impression of being deep in suburbia. The house is new and replaces a former 1970s cream brick house that functioned poorly and like many other houses from the time, did little to engage with the unique environmental qualities of the lagoon. In starting this project, we clearly wanted to re-dress the connection with the lagoon and island, but also found ourselves drawn to the suburban qualities of the street and this dramatic contrast between the front and back of the property. This led us to think about the project within the framework of the ‘suburban ideal’ - a framework that would allow the house to address the street as any other suburban house would, while inwardly pursuing the ideals of oasis and retreat where the water experience could be used to maximum impact - in effect, amplifying the current contrast between street and lagoon. From the street, the house’s composition is built around the entrance, driveway and garage like any typical suburban house however the impact of these domestic elements is diffused by melding them into a singular architectural expression and form. The broad facade combined with the floating skirt detail give the house a horizontal proportion and even though the dark timber cladding gives the building a ‘stealth’ like appearance, it still withholds the drama of the lagoon beyond. This sets up two key planning strategies. Firstly, a central courtyard is introduced as the principal organising element for the planning with all of the house’s key public spaces - living room, dining room, kitchen, study and pool - grouped around the courtyard to connect these spaces visually, and physically when the courtyard walls are opened up. The arrangement promotes a socially inclusive dynamic as well as extending the spatial opportunities of the house. The courtyard also has a significant environmental role bringing sun, light and air into the centre of the house. Secondly, the planning is composed to deliberately isolate the occupant from the suburban surrounds to heighten the sense of oasis and privateness. This process begins at the street bringing visitors through a succession of exterior spaces that gradually compress and remove the street context through a composition of fences, full height screens and thresholds. The entry sequence eventually terminates at a solid doorway where the sense of intrigue peaks. Rather than entering into a hallway, one arrives in the courtyard where the full extent of the private domain, the lagoon and island are revealed and any sense of the outside world removed. The house also has an unusual sectional arrangement driven partly by the requirement to elevate the interior 1.2m above ground level to safeguard against flooding but also by the desire to have open plan spaces with dual aspect - north for sun and south for the view. Whilst this introduces issues with the scale relationship of the house to its neighbours, it enables a more interesting multi- level relationship between interior and exterior living spaces to occur. This combination of sectional interplay with the layout of spaces in relation to the courtyard is what enables the layering of spaces to occur - it is possible to view the courtyard, living room, lagoon side deck, lagoon and island as backdrop in just one vista from the study. Flood raising 1200mm helps by introducing level changes that step and advantage the deeper views Porosity radically increases experience of exterior framed views, elevated The vistas from the key living areas and courtyard are composed to heighten the sense of connection with the lagoon and place the island as the key visual terminating feature. The materiality further develops the notion of oasis with a simple calming palette of warm natural materials that have a beneficial environmental effect while connecting the house with the natural environment of the lagoon and island.
Stone Tower & Kitchen Addition
Stone Tower & Kitchen Addition
HAYNES & GARTHWAITE ARCHITECTS
Greg Hubbard Photography. Stair by StairMeister Log Works.
Diseño de escalera de caracol, rural, pequeña, sin contrahuella, con escalones de madera
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.