1. Escaleras
  2. Contrahuella: Abierta

886 fotos de escaleras beige sin contrahuella

Mountain Modern Luxury
Mountain Modern Luxury
Purcell Timberframes Ltd.
Foto de escalera recta, moderna, sin contrahuella, con escalones de madera
Blue Tower House
Blue Tower House
Johnson Squared Architecture + Planning
Designed by Johnson Squared, Bainbridge Is., WA © 2013 John Granen
Ejemplo de escalera en U, actual, de tamaño medio, sin contrahuella, con escalones de madera y barandilla de cable
Ba'it House
Ba'it House
BINYAN architecture studio
Modelo de escalera recta, moderna, de tamaño medio, sin contrahuella, con escalones de madera
Market
Market
Imagine Homes Inc
Foto de escalera recta, minimalista, sin contrahuella, con escalones de madera y barandilla de vidrio
London Fields
London Fields
Maxwell & Company Architects
Peter Landers Photography
Imagen de escalera en L, contemporánea, de tamaño medio, sin contrahuella, con escalones de hormigón
Greytown House
Greytown House
Stylecraft Stairways
A floating style stair with a difference! This steel stair was born from a picture the client spotted in a magazine and Stylecraft worked with them to refine the concept into something that complied with NZ building standards. The stair treads are supported by two "zig-zag" steel stringers, powder coated in a soft creamy white finish. The treads are recycled NZ Native timber. The gap between each step is reduced to a complying size by a stainless steel wire, which matches the wire rigging balustrade. A modern and interesting design! Photography: Kat Grooby
Indoor wood staircase  design
Indoor wood staircase design
Demax Staircase&Railing
lina
Diseño de escalera en L, moderna, de tamaño medio, sin contrahuella, con barandilla de vidrio y escalones de madera
Staircase with Cable handrail
Staircase with Cable handrail
Imagine Construction
New staircase with gluelam beam treads & stainless steel cable handrail
Diseño de escalera recta, minimalista, sin contrahuella, con escalones de madera y barandilla de cable
Lake Side
Lake Side
LineBox Studio
Diseño de escalera en U, rústica, sin contrahuella, con escalones de madera
Narrabeen House
Narrabeen House
CHROFI
The Narrabeen House is located on the edge of Narrabeen Lagoon and is fortunate to have outlook across water to an untouched island dense with casuarinas. By contrast, the street context is unremarkable without the slightest hint of the lagoon beyond the houses lining the street and manages to give the impression of being deep in suburbia. The house is new and replaces a former 1970s cream brick house that functioned poorly and like many other houses from the time, did little to engage with the unique environmental qualities of the lagoon. In starting this project, we clearly wanted to re-dress the connection with the lagoon and island, but also found ourselves drawn to the suburban qualities of the street and this dramatic contrast between the front and back of the property. This led us to think about the project within the framework of the ‘suburban ideal’ - a framework that would allow the house to address the street as any other suburban house would, while inwardly pursuing the ideals of oasis and retreat where the water experience could be used to maximum impact - in effect, amplifying the current contrast between street and lagoon. From the street, the house’s composition is built around the entrance, driveway and garage like any typical suburban house however the impact of these domestic elements is diffused by melding them into a singular architectural expression and form. The broad facade combined with the floating skirt detail give the house a horizontal proportion and even though the dark timber cladding gives the building a ‘stealth’ like appearance, it still withholds the drama of the lagoon beyond. This sets up two key planning strategies. Firstly, a central courtyard is introduced as the principal organising element for the planning with all of the house’s key public spaces - living room, dining room, kitchen, study and pool - grouped around the courtyard to connect these spaces visually, and physically when the courtyard walls are opened up. The arrangement promotes a socially inclusive dynamic as well as extending the spatial opportunities of the house. The courtyard also has a significant environmental role bringing sun, light and air into the centre of the house. Secondly, the planning is composed to deliberately isolate the occupant from the suburban surrounds to heighten the sense of oasis and privateness. This process begins at the street bringing visitors through a succession of exterior spaces that gradually compress and remove the street context through a composition of fences, full height screens and thresholds. The entry sequence eventually terminates at a solid doorway where the sense of intrigue peaks. Rather than entering into a hallway, one arrives in the courtyard where the full extent of the private domain, the lagoon and island are revealed and any sense of the outside world removed. The house also has an unusual sectional arrangement driven partly by the requirement to elevate the interior 1.2m above ground level to safeguard against flooding but also by the desire to have open plan spaces with dual aspect - north for sun and south for the view. Whilst this introduces issues with the scale relationship of the house to its neighbours, it enables a more interesting multi- level relationship between interior and exterior living spaces to occur. This combination of sectional interplay with the layout of spaces in relation to the courtyard is what enables the layering of spaces to occur - it is possible to view the courtyard, living room, lagoon side deck, lagoon and island as backdrop in just one vista from the study. Flood raising 1200mm helps by introducing level changes that step and advantage the deeper views Porosity radically increases experience of exterior framed views, elevated The vistas from the key living areas and courtyard are composed to heighten the sense of connection with the lagoon and place the island as the key visual terminating feature. The materiality further develops the notion of oasis with a simple calming palette of warm natural materials that have a beneficial environmental effect while connecting the house with the natural environment of the lagoon and island.
Modern & Contemporary Staircases
Modern & Contemporary Staircases
Artistic Stairs
Modern open rise stair with stainless steel cable railing system.
Imagen de escalera moderna, sin contrahuella, con escalones de madera
The Sandpiper
The Sandpiper
SGDI - Sarah Gallop Design Inc.
winding stairs Sarah gallop design inc
Diseño de escalera de caracol, clásica renovada, extra grande, sin contrahuella, con escalones de madera y barandilla de madera
Proyectos realizados
Proyectos realizados
Arquitectura 81
Kamal Fotografía
Modelo de escalera suspendida, minimalista, grande, sin contrahuella, con escalones de metal
Bluff Avenue
Bluff Avenue
S&A Stairs
Peter Tarasiuk Photography
Ejemplo de escalera recta, contemporánea, de tamaño medio, sin contrahuella, con escalones de madera
O'Conner Waterfront, Camano Island WA
O'Conner Waterfront, Camano Island WA
Dan Nelson, Designs Northwest Architects
Study with ship ladder to sleeping loft. Photography by Ian Gleadle.
Ejemplo de escalera recta, minimalista, de tamaño medio, sin contrahuella, con escalones de madera y barandilla de metal
Residencia de verano en Palos, Murcia
Residencia de verano en Palos, Murcia
Gastón y Daniela Málaga
Sonia Góngora Cuervas, Proyectos interiiorismo .Málaga
Imagen de escalera en U, actual, grande, sin contrahuella, con escalones de madera
Peary Place
Peary Place
Threefold Architects
Diseño de escalera recta, contemporánea, sin contrahuella, con escalones de madera pintada
Fascia / Fulmine 060B
Fascia / Fulmine 060B
Agenzia Antonio Lo Piccolo
Scala su misura a 3 rampe, inserita in foro da cm. 130 x 130. Strutture in acciaio verniciato Ral 9006 pantografato al laser. Gradini in Rovere tinto Wengè. Ringhiera in acciaio inox satinato con doppi paletti verticali in acciaio verniciato
21st Century Cabin
21st Century Cabin
McInturff Architects
View from loft to steel and wood stair in new stair tower at entry. — Photo: Julia Heine
Ejemplo de escalera de caracol, minimalista, pequeña, sin contrahuella, con escalones de madera
House for 5
House for 5
Statkus Architecture Pty Ltd
An upper floor stair landing with a lasercut aluminium screen over a large window providing a patterned streetscape view through deciduous street trees. The stair landing doubles as a study retreat area and beyond is a main bedroom accessed via either a walk through robe featuring a linear array of timber veneer robes or through a curved ensuite.
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Houzz utiliza cookies y tecnologías similares para personalizar mi experiencia, ofrecerme contenido relevante y mejorar los productos y servicios de Houzz. Al hacer clic en 'Aceptar' confirmo que estoy de acuerdo con lo antes expuesto, como se describe con más detalle en la Política de cookies de Houzz. Puedo rechazar las cookies no esenciales haciendo clic en 'Gestionar preferencias'.