Flinders Ranch

The brief for this project was for the house to be at one with its surroundings.
Integrating harmoniously into its coastal setting a focus for the house was to open it up to allow the light and sea breeze to breathe through the building. The first floor seems almost to levitate above the landscape by minimising the visual bulk of the ground floor through the use of cantilevers and extensive glazing. The contemporary lines and low lying form echo the rolling country in which it resides.

Foto de comedor minimalista, grande, sin chimenea, con suelo de cemento, marco de chimenea de yeso y paredes negras —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto tiene 21 preguntas
Comedores con colores similares
Hidden Hills View Showcase Home
Stinson Home
Grand Designs Property
Camden
Küche 6
Totteridge Home
Portfolio
West Huron Street Chicago IL
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.