Family Retreat

This project was a major renovation in collaboration with Payne & Payne Builders and Peninsula Architects. The dated home was taken down to the studs, reimagined, reconstructed and completely furnished for modern-day family life. A neutral paint scheme complemented the open plan. Clean lined cabinet hardware with accented details like glass and contrasting finishes added depth. No detail was spared with attention to well scaled furnishings, wall coverings, light fixtures, art, accessories and custom window treatments throughout the home. The goal was to create the casual, comfortable home our clients craved while honoring the scale and architecture of the home.

Modelo de salón para visitas abierto, tradicional renovado, grande, sin televisor, con paredes grises, suelo de madera en tonos medios, todas las chimeneas, marco de chimenea de piedra y suelo marrón —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.