CONSEJOS

Evoqua (Siemens Inc), Lowell, MA Headquarters

Front entry lobby to Evoqua (Siemens Inc.) Lowell, MA headquarters. The idea was to bring in the feel of Lowell's Industrial Revolution through black and white photographs of the waterways and canals of Lowell. Also to depict the working mills during Lowell's Industrial revolution. Main walls were painted in Benjamin Moore's Lenox Tan with accent walls painted in Benjamin Moore's Silver Pine. Furnishing's upholstery was chosen to bring out Eloqua's company color in the teal family.
Photo Credit
David Hugh Bragdon

Modelo de escalera industrial grande —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto tiene 1 preguntas
Escaleras con colores similares
Strawberry Hill Farm
Kachina Drive Wine Cellar
Mesa Residence
Mulberry House, Berkshire
Villa Elouise
House 19
Inglewood Boulevard
Eingangsbereich mit Luftraum
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Houzz utiliza cookies y tecnologías similares para personalizar mi experiencia, ofrecerme contenido relevante y mejorar los productos y servicios de Houzz. Al hacer clic en 'Aceptar' confirmo que estoy de acuerdo con lo antes expuesto, como se describe con más detalle en la Política de cookies de Houzz. Puedo rechazar las cookies no esenciales haciendo clic en 'Gestionar preferencias'.