Everett Street Residence

The design for this home in Palo Alto looked to create a union between the interior and exterior, blending the spaces in such a way as to allow residents to move seamlessly between the two environments. Expansive glazing was used throughout the home to complement this union, looking out onto a swimming pool centrally located within the courtyard.

Within the living room, a large operable skylight brings in plentiful sunlight, while utilizing self tinting glass that adjusts to various lighting conditions throughout the day to ensure optimal comfort.

For the exterior, a living wall was added to the garage that continues into the backyard. Extensive landscaping and a gabion wall was also created to provide privacy and contribute to the sense of the home as a tranquil oasis.

Imagen de comedor actual, de tamaño medio, abierto, con paredes blancas y suelo de cemento —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los Houzzers:

marlaweitman
marlaweitman se ha añadido esto a marlaweitman's ideas 25 oct. 2017

Are. Ede the type of curtains we are getting

A los usuarios que les ha gustado esta foto también les ha gustado
Duplex Loft renovation and interiors
Marin Residence
Boulder, CO Homes
Shadywood
East Orleans House
Boulder Cabin
Daniels Lane
Private Residence
Comedores con colores similares
My Houzz: Dreamy, Organic Style in a Tampa Cottage
Haus FH
Haus in Aalen
Beach Front Property
Modern English Farmhouse | Hillsboro, Oregon
DINING ROOM
Portland Apartment
Transitional Dining Room
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.