Ethridge Residence

Located on a small infill lot in central Austin, this residence was designed to meet the needs of a growing family and an ambitious program. The program had to address challenging city and neighborhood restrictions while maintaining an open floor plan. The exterior materials are employed to define volumes and translate between the defined forms. This vocabulary continues visually inside the home. On this tight lot, it was important to openly connect the main living areas with the exterior, integrating the rear screened-in terrace with the backyard and pool. The Owner's Suite maintains privacy on the quieter corner of the lot. Natural light was an important factor in design. Glazing works in tandem with the deep overhangs to provide ambient lighting and allows for the most pleasing views. Natural materials and light, which were critical to the clients, help define the house to achieve a simplistic, clean demeanor in this historic neighborhood.

Photography by Adam Steiner

Foto de cuarto de baño actual con lavabo bajoencimera —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los Houzzers:

brcauley
brcauley se ha añadido esto a Jack's Bathroom 3 oct. 2019

Possible shelving?? smaller shower

A los usuarios que les ha gustado esta foto también les ha gustado
Kirkland Traditional
Master Bath
Lake Austin Estate
Upper East Side Manhattan Apartment
Petite Bathroom Reno
Ethridge | Interior | New Construction
Bathroom Storage
Contemporary Bathroom
Cuartos de baño con colores similares
246 Barefoot Beach
Neolith Skintouch - Bathrooms
St Petersburg
Omaha Home
New Hampshire Lake House (IPA)
Дизайн квартиры в Москве / ул. 9 мая
New construction on the Manatee
Modern Badezimmer
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.