Easy Breezy

The layout of this colonial-style house lacked the open, coastal feel the homeowners wanted for their summer retreat. Siemasko + Verbridge worked with the homeowners to understand their goals and priorities: gourmet kitchen; open first floor with casual, connected lounging and entertaining spaces; an out-of-the-way area for laundry and a powder room; a home office; and overall, give the home a lighter and more “airy” feel. SV’s design team reprogrammed the first floor to successfully achieve these goals.

SV relocated the kitchen to what had been an underutilized family room and moved the dining room to the location of the existing kitchen. This shift allowed for better alignment with the existing living spaces and improved flow through the rooms. The existing powder room and laundry closet, which opened directly into the dining room, were moved and are now tucked in a lower traffic area that connects the garage entrance to the kitchen. A new entry closet and home office were incorporated into the front of the house to define a well-proportioned entry space with a view of the new kitchen.

By making use of the existing cathedral ceilings, adding windows in key locations, removing very few walls, and introducing a lighter color palette with contemporary materials, this summer cottage now exudes the light and airiness this home was meant to have.

© Dan Cutrona Photography

Imagen de galería costera, pequeña, sin chimenea, con suelo de madera clara, suelo gris y techo estándar —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

gayle637
gayle637 se ha añadido esto a Sunroom 15 de junio de 2020

I want ceiling lines like this - cathedral ceiling with flat center.

neednewkitchenbad
Rebecca Jenkins se ha añadido esto a Kitchens 7 de junio de 2020

super cute if ever did an addition.

Fotos en Easy Breezy

Galerías con colores similares
Westchester Waterfront
Contemporary Conservatory
Beautiful Modern Craftsman Home
Custom Build - Naperville IL
Bespoke Interior Design
Белая квартира на Патриарших
Sage Court Fireplace Room Addition
Pleasant View on Geneva Lake - Sitting Room
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.