Dupli Dos

This commission involved the renovation and conversion of two duplex apartments into one single residence/retreat. The two existing external stairs were removed and replaced by a single internal staircase. This intervention made it possible to create one large outdoor area and maximise the existing view. The steel canopies and wooden sun terraces act as visual links between the two original living units. In collaboration with Minimum Arquitectura.

Foto's © Verne en Raül Candales Franch

Imagen de despacho contemporáneo, de tamaño medio, sin chimenea, con paredes blancas y escritorio empotrado —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Fotos en Dupli Dos

Despachos con colores similares
Wohnzimmer
Arcadia Midcentury Southwest
RIAD Essaouira
Family home in the Pennisula
74 Bank Street
Кабинет
Duplex Apartment Office
Sheffield Road, West Newton MA
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.