Douglass

A typical post-1906 Noe Valley house is simultaneously restored, expanded and redesigned to keep what works and rethink what doesn’t. The front façade, is scraped and painted a crisp monochrome white—it worked. The new asymmetrical gabled rear addition takes the place of a windowless dead end box that didn’t. A “Great kitchen”, open yet formally defined living and dining rooms, a generous master suite, and kid’s rooms with nooks and crannies, all make for a newly designed house that straddles old and new.

Structural Engineer: Gregory Paul Wallace SE
General Contractor: Cardea Building Co.
Interior Design: Ken Fulk
Photographer: Open Homes Photography

Imagen de sótano con puerta clásico renovado, de tamaño medio, sin chimenea, con suelo de madera oscura y paredes blancas —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

elizabeth_romain13
Elizabeth Romain se ha añadido esto a Elizabeth's ideas 22 de enero de 2020

Bright. You sure it’s the basement?

hindyabelson
Hindy abelson se ha añadido esto a Studio 25 de diciembre de 2019

Colour scheme for a bright basement

charlotte_kemigyisha
Charlotte Kemigyisha se ha añadido esto a charlotte_kemigyisha's ideas 9 de octubre de 2019

Basement living room and home office

Fotos en Douglass

Sótanos con colores similares
New Showhomes! (Calgary + Edmonton)
Contemporary Basement
Basement Remodel
Covered Bridge
Contemporary Basement
Family Room
119 Fox Chase Ct
4058 Lake Park Ave.
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.