Delz Warehouse

This project encompasses the renovation of two aging metal warehouses located on an acre just North of the 610 loop. The larger warehouse, previously an auto body shop, measures 6000 square feet and will contain a residence, art studio, and garage. A light well puncturing the middle of the main residence brightens the core of the deep building. The over-sized roof opening washes light down three masonry walls that define the light well and divide the public and private realms of the residence. The interior of the light well is conceived as a serene place of reflection while providing ample natural light into the Master Bedroom. Large windows infill the previous garage door openings and are shaded by a generous steel canopy as well as a new evergreen tree court to the west. Adjacent, a 1200 sf building is reconfigured for a guest or visiting artist residence and studio with a shared outdoor patio for entertaining. Photo by Peter Molick, Art by Karin Broker

Diseño de comedor de cocina urbano, de tamaño medio, con paredes blancas y suelo de cemento —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

j_coffin
Joe Coffin se ha añadido esto a J's Ideas 26 de diciembre de 2020

walls windows and floor, yes. simple, white, minimalist, modern. ceiling would need to be the same as the walls, plain and white.

Comedores con colores similares
Traditional Dining Room
Mary Watson Estates
West Savile, Edinburgh
Listed House South London
Le Doux Project
The Sanctuary
Elmsman kitchen table
Moose Hollow
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.