Delz Warehouse

This project encompasses the renovation of two aging metal warehouses located on an acre just North of the 610 loop. The larger warehouse, previously an auto body shop, measures 6000 square feet and will contain a residence, art studio, and garage. A light well puncturing the middle of the main residence brightens the core of the deep building. The over-sized roof opening washes light down three masonry walls that define the light well and divide the public and private realms of the residence. The interior of the light well is conceived as a serene place of reflection while providing ample natural light into the Master Bedroom. Large windows infill the previous garage door openings and are shaded by a generous steel canopy as well as a new evergreen tree court to the west. Adjacent, a 1200 sf building is reconfigured for a guest or visiting artist residence and studio with a shared outdoor patio for entertaining. Photo by Peter Molick, Art by Karin Broker

Diseño de comedor de cocina industrial, grande, con paredes blancas y suelo de cemento —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

spwh
spwh se ha añadido esto a Southlands Ideas 19 de octubre de 2020

Polished concrete, white, metal, black windows

joyce_weber_mesick
joyce_weber_mesick se ha añadido esto a New House 28 de julio de 2020

Like the floors or the basement

Comedores con colores similares
Urbane Revival
Model Home - Austin
Weston Lodge
Montecito Living Room
UPDATED TRADITIONAL
Contemporary Dining Room
"Ольга" - дом из клееного бруса
Bosquet
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.