Cook

The Cook house at The Sea Ranch was designed to meet the needs an active family with two young children, who wanted to take full advantage of coastal living. As The Sea Ranch reaches full build-out, the major design challenge is to create a sense of shelter and privacy amid an expansive meadow and between neighboring houses. A T-shaped floor plan was positioned to take full advantage of unobstructed ocean views and create sheltered outdoor spaces . Windows were positioned to let in maximum natural light, capture ridge and ocean views , while minimizing the sight of nearby structures and roadways from the principle spaces. The interior finishes are simple and warm, echoing the surrounding natural beauty. Scuba diving, hiking, and beach play meant a significant amount of sand would accompany the family home from their outings, so the architect designed an outdoor shower and an adjacent mud room to help contain the outdoor elements. Durable finishes such as the concrete floors are up to the challenge. The home is a tranquil vessel that cleverly accommodates both active engagement and calm respite from a busy weekday schedule.

Ejemplo de dormitorio actual con paredes blancas —  Houzz
Temas de fotos relacionados
No hay preguntas para este producto

Lo que dicen los Houzzers:

suzon_collette
Suzon Collette se ha añadido esto a Chambre 22 may. 2019

Banc devant la fenêtre avec rangement

webuser_792352381
Victoria Jones se ha añadido esto a daybed 21 may. 2019

like the design - not the colours. Would like the base to be white and cushions grey

chestil
Irene se ha añadido esto a Window seat 6 may. 2019

This large window seat in Sea Ranch, California, designed by Malcolm Davis Architecture, includes breathtaking views of the Pacific Ocean.

klaus21
klaus21 se ha añadido esto a Sitzfenster 4 may. 2019

Über das Fenster hinaus Sitzmöglichkeit

Fotos en Cook

A los usuarios que les ha gustado esta foto también les ha gustado
Central Park West, Manhattan
Prebuilt custom - Inverloch house
Rio Marie
Eclectic Dining Room
Peaceful Abode
Réhabilitation d'une ferme d'alpage
Cook
Cook
Dormitorios con colores similares
Whistler Mountain Modern
Stephanie's Cottage
Кутузовская ривьера
5 year old home gets a refreshed look
Karen Renee Interior Design
Mediterranean Bedroom
Hilltop Residence - Bedroom
Lucky L Ranch
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.