Colonial Pavilion Renovation

Manteena embarked on a challenging renovation of an existing heritage listed cottage and connecting extension. Creating seamless movement between the old and new buildings was executed beautifully, with the new pavilion extension connecting to the old building via a glassed passageway.

In the heritage listed renovation of the front section of the house, Intrim custom matched the existing colonial style skirting boards and picture rail.

The new section of the home flaunted sleek Intrim SK800 Shadowline in 230mm high and shadowline detailing around windows.

Builder: Manteena Residential | Photographer: Adam McGrath, H Creations | Architect and Interior Design: COX Architecture

—  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
Comedores con colores similares
Captivating Colonial
Hanna Park
Hurstville Road, Hurstville Grove
a + c + renovation
Haus K im Remstal
Contemporary Dining Room
Adrienne Neff Design Services LLC
Entry/Dining
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.