Colonial Pavilion Renovation

Manteena embarked on a challenging renovation of an existing heritage listed cottage and connecting extension. Creating seamless movement between the old and new buildings was executed beautifully, with the new pavilion extension connecting to the old building via a glassed passageway.

In the heritage listed renovation of the front section of the house, Intrim custom matched the existing colonial style skirting boards and picture rail.

The new section of the home flaunted sleek Intrim SK800 Shadowline in 230mm high and shadowline detailing around windows.

Builder: Manteena Residential | Photographer: Adam McGrath, H Creations | Architect and Interior Design: COX Architecture

Modelo de dormitorio actual con paredes blancas, suelo de madera en tonos medios y suelo marrón —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.