Clean Room Addition

The new studio space was successful in many ways, primarily in providing a safe haven for a client allergic to many common building and household agents.

Photo Credit: Scott Amundson

—  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto tiene 2 preguntas

Lo que dicen los usuarios:

kgodfrey7
kgodfrey7 se ha añadido esto a Marshall Reno 14 de febrero de 2015

Master Bedroom Window onto Backyard

jenniferruth
jenniferruth se ha añadido esto a Kitchens in Farmhouse, Cottage, and Rustic Styles 1 de febrero de 2015

"The new studio space was successful in many ways, primarily in providing a safe haven for a client allergic to many common building and household agents." This isn't just anti-allergenic. It's really beautiful as well. And so different. I love it.

Salas de estar con colores similares
New Construction - Bethany Beach, Del.
Newport ocean front
North Oaks - Traditional New Home
I邸
Bill Koehnlein's Portfolio
Privathaus, Altbau, Altötting
grassy creek
Fall 2012
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.