Classic Coastal Colonial Renovation - the Anti McMansion

An area off to the side of this great room was set aside for the kids' play space. Brightly colored foam tiles delineate the space, and serve as a soft landing spot, without competing with the room's decor. A vaulted bead board ceiling, left with a natural finish, further isolates the two spaces, giving it a cozy separate feel.
Photo by Mike Mroz of Michael Robert Construction

Imagen de salón abierto, tradicional, grande —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto tiene 14 preguntas

Lo que dicen los usuarios:

lia_mukhashavria
Lia Mukhashavria se ha añadido esto a LIVING ROOMS 28 de enero de 2021

კარგად ორგანიზებული ორი ზონა ჭერი, სვეტები, -კედელ-კარადები

hargrovere
hargrovere se ha añadido esto a Forever House 22 de noviembre de 2020

Love this open concept for GlendalAlso take desk area in kitchen and move to wall between dining and kitchen. Remove wall between kitchen (where desk is located) and dam room; add columns like those in Glendale liv room already

Salones con colores similares
永く快適に住み続ける家 住楽JU-RAKU
Autour d'une entrée
こづちの家ONE
Vintage Modern Parlor
Contemporary
Amity House
BLUE LAGOON - Kyal and Kara
Earthy Glamour ~ Sherman Oaks, CA
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.