Chelsea Townhouse

Having worked on the re-design to the basement of this family home three years ago, we were thrilled to be asked to come back and look at how we could re-configure the ground floor to give this busy family more storage and entertainment space, whilst stamping the clients distinctive and elegant style on their home.

We added a new kitchen island and converted underused aspects with bespoke joinery design into useful storage. By moving the dining table downstairs we created a social dining and sitting room to allow for additional guests. Beaded panelling has been added to the walls to bring character and elegance, whilst the clients innate taste has allowed her style to shine through in the furniture and fittings selected.

Modelo de dormitorio principal, ecléctico, de tamaño medio, con paredes azules, suelo de madera pintada, todas las chimeneas, marco de chimenea de piedra y suelo blanco —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
Dormitorios con colores similares
The W Residence
Påslakan från Lovely Linen
River Park House Plan
COUNTRY CITTADINO
LEASIDE RESIDENCE
White Apartment
Bright + White Open Floor Plan
Saddleridge Design
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.