Houzz Logo Print

Burns Project

The challenge with this design was to address three different doors that lead from the house to the backyard. They all exit at different levels, and the existing grade of the backyard was higher than one of these door sills. In order to make sure to provide proper drainage from all these points, the design solution was to create a sunken courtyard with long curving stone steps that lift you up to the rest of the backyard. Materials were repeated for a remote fire pit patio and new front walk, stairs and architectural pillars. The deceptively simple design creates a quiet, elegant connection with the unique cottage architecture of the home.

—  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Houzz utiliza cookies y tecnologías similares para personalizar mi experiencia, ofrecerme contenido relevante y mejorar los productos y servicios de Houzz. Al hacer clic en 'Aceptar' confirmo que estoy de acuerdo con lo antes expuesto, como se describe con más detalle en la Política de cookies de Houzz. Puedo rechazar las cookies no esenciales haciendo clic en 'Gestionar preferencias'.