Burke Gilman Trail House

Located near Seattle’s Burke Gilman bike trail, this project is a design for a new house for an active Seattle couple. The design takes advantage of the width of a double lot and views of the lake, city and mountains toward the southwest. Primary living and sleeping areas are located on the ground floor, allowing for the owners to stay in the house as their mobility decreases. The upper level is loft like, and has space for guests and an office.

The building form is high and open at the front, and steps down toward the back, making the backyard quiet, private space. An angular roof form specifically responds to the interior space, while subtly referencing the conventional gable forms of neighboring houses.

A design collaboration with Stettler Design
Photo by Dale Christopher Lang

Foto de fachada gris, actual, de tamaño medio, de dos plantas, con revestimiento de metal y tejado de un solo tendido —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

marygardier
Mary Gardier se ha añadido esto a Cedar Street Exterior 4 de marzo de 2021

Red trim, black siding, wood front accent on window bump out

boladesign
J Mcd se ha añadido esto a Cluggish 19 de agosto de 2020

nice colors, but darker grey or Mitchell plum

kjlage
kjlage se ha añadido esto a Outside Remodel 11 de mayo de 2020

Anything with angles just about, I’m saving

Fachadas con colores similares
The Residence
Westchester Rehab
Spice Bay Residence
The Bonaire - RDA 2014 Winner
Cousins River Residence
Westover Residence
Harbor Springs Bay
Riverside Residence
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.